Rooneynak soha nem voltak kétségei

Bár a Chelsea egy óra alatt három gólos elõnyt épített magának, Wayne Rooney még akkor is biztos volt saját és csapata képességeiben.


A Vörös Ördögök viharos visszatérést mutatta ma, miután egy már igen valószínûtlennek vélt pontot ragadtak meg a londoni Kékek elleni izgalmas találkozón, köszönhetõen többek között Wayne Rooney bátorságának, aki két büntetõhöz is odaállt annak ellenére, hogy az utóbbi idõben három tizenegyest is elhibázott.

"Úgy gondoltam, mindig van esély, ha rövid idõ alatt sikerül egy gólt szereznünk" - mondta Rooney az MUTV-nek. "Irányítottuk a játékot és szerencsére gyorsan megszereztük az elsõ gólunkat a második félidõben, majd a második is jött nem sokkal késõbb. Az idõt adott nekünk az egyenlítéshez."

"A legutóbbi két büntetõmet kihagytam és a menedzser megkérdezett, akarom-e továbbra is lõni. Számomra nem volt kérdéses. Én egy magabiztos játékos vagyok és az utóbbi 2-3 évben sokat gyakoroltam a büntetõket, mióta én vagyok a végrehajtó, szóval nem volt kétséges a fejemben, hogy gólért megyek."

 


Bár csak egy pont járt ezért a mai teljesítményért, Rooney szerint a United ma mutatott harcos szellemisége üzenet minden más csapat felé - különösen a Manchester Citynek.

"Mindenki tudja, a legtöbb csapat 0-3-nál feladja és elfogadja, hogy kikapott. De mi jól harcoltunk, keményen harcoltunk és ha harcoltunk, de kikaptunk volna 3-1-re vagy 3-2-re, akkor is elmondhattuk volna, hogy beleadtunk mindent, de nagyon hálásak vagyunk, hogy sikerült egy pontot szerezni - de közben csalódottak is, hogy nem lett meg a három pont."

"Biztos vagyok abban, hogy a City játékosok nézték ezt ma és talán 3-0-nál már kimentek, hogy a meccsnek vége, de tudjuk, hogy nem szívesen látták azt, ahogy visszaküzdöttük magunkat és harcoltunk egymásért. Ez megmutatta a csapatunk szellemiségét, hogy mennyit dolgozunk egymásért és hogy olyanok vagyunk, akit nagyon nehéz legyõzni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!