Evra fél a sérülésektõl

Patrice Evra szerint a Manchester United idén el van átkozva sérülésekkel ebben a szezonban, de büszke arra, hogy a regnáló bajnok még így is harcban van, hogy megvédhesse címét.


A Chelsea elleni csodás feltámadás után két pontos hátrányban vannak a Vörös Ördögök a Manchester Cityvel szemben, ráadásul nehéz mérkõzések elé néznek a Liverpool, a Tottenham és a Norwich ellen is.

A Stamford Bridgen megrendezett összecsapás elõtt Sir Alex Ferguson nem számíthatott többek között Anders Lindegaardra, Nemanja Vidicre, Michael Owenre, Nanira, Tom Cleverleyre és Phil Jonesra sem, ráadásul Chris Smalling is feliratkozott a sérültek listájára, miután apróbb problémái akadtak egyik edzés után.

"Nem tudom mi történik, azt hiszem valaki valami vudu mágiát szabadított ránk" - viccelõdött Evra az MUTV által készített interjú során. "Elképesztõ, mennyi sérültünk van. Sok csapat panaszkodott már a sérülések miatt, de ami nálunk van, az elképesztõ."

"Meg kellett birkóznunk azzal is, hogy olyan játékost vesztettünk el teljes szezonra, mint Nemanja Vidic. Azt hiszem, az a tény, hogy ilyen közel vagyunk a Manchester Cityhez ennyi sérülttel is azt mutatja, hogy igazán jó a csapatszellem. Ez a legfontosabb és ennek a klubnak ilyen a kultúrája. Nem számít mi történik, nem keresünk kifogásokat. Minden játékosnak azt tudom mondani, "nagyon remek", de a munka még nem fejezõdött be. A legfontosabb része még csak most jön."

 


A csapatkapitány tisztában van azzal, hogy a United számára kritikus idõszak következik, de a keretben továbbra is magas a bizalmi index.

"Még sok idõ van. Mindig azt mondom, a bajnokság egy maraton, nem egy sprint szám."

"A Chelsea után jön a Liverpool, majd az Európa-ligában az Ajax. Azt gondolom, ez az, amiért a Manchester Unitedben játszunk, az ilyen találkozók miatt. Ezt bebizonyítjuk, megmutatjuk a pályán is."

"Minden meccs nehéz, de csak azt kell mondogatnunk magunknak, hogy mindet meg kell nyerjünk. Tudom, hogy ez nem könnyû, de ha bajnokságot akarunk nyerni, az ilyen mérkõzéseket meg kell nyerni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!