Park: Nem fogok leállni

Park Ji-sung büszke arra, hogy túl van a 200. mérkõzésén a Vörös Ördögök színeiben.


Park a drámai fordulatú Stamford Bridge-i mérkõzésen 200. alkalommal lépett pályára a 86. percben.

 

A 30 éves játékos szerint ez egy mérföldkõnek számít pályafutása során. Úgy érzi végre bebizonyította, hogy õ több egy marketing fogásnál a United számára, és szeretne még több sikert elérni a jövõben. 

  

"Nagyon boldog vagyok, hogy eddig 200 alkalommal léphettem pályára ebben a csodálatos klubban. Emlékszem mikor idekerültem, többször az a vád ért, hogy én csak egy jó üzleti fogás vagyok a Unitednek, a pólóeladások miatt. Azt hiszem ezek után senki nem vádolhat ezzel engem"- mondta Park a ManUtd.com-nak.

 

"Nem sok ázsiai játékos mondhatja el, hogy képes ilyen magas követelményeknek megfelelni, amit az európai futball megkíván. Õrülök, hogy én meg tudtam birkózni ezzel a feladattal."

 

"Volt egy pár sérülésem, és emiatt ki kellett hagynom több játékot, de végre elértem a 200. mérkõzést a Unitedben. Mindent megtettem azért, hogy hozzam azt a szintet, amit az United megkíván. Ebben nagyon sokat segített az edzõi stáb és a társaim." 

 

"Nehéz visszaemlékeznem a legkedvesebb emlékemre, mert nagyon sok van. A legjobb pillanat egy futballista életében, ha trófeát nyer a csapatával, és a Unitedben erre bõven volt alkalom. Ezért is szeretnénk ezt elérni újra és újra a társaimmal."

 

 

"Ennek a klubnak a légköre megkívánja, hogy egyre jobb játékos légy. Mindent meg kell tennem, hogy a legjobb legyek. Ez a célom, ez a United mentalitása, ez visz elõre. Mindig a következõ célra kell gondolnunk. Alig várom, hogy a 300. játékom ünnepelhessem a Unitedben."

 

Park nagyon hálás az edzõi stábnak, a csapattársaknak és a rajongóknak, de elmondja, hogy sikereinek kulcsa nem más, mint edzõje Sir Alex Ferguson.

 

"Mikor idejöttem, nem voltam biztos magamban. Nem tudtam elég jó leszek-e ilyen magas szinten, de az edzõ hitt bennem. Õ biztatott és bízott bennem. Olyan lelkesedéssel beszélt, hogy én is elkezdtem bízni magamban. Bár nagyon nagy kihívás volt számomra az angol futball, de örülök, hogy sikerült alkalmazkodnom. Ez Sir Alex biztatása nélkül nem sikerülhetett volna."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!