Chicha tisztában van a rivalizálással

Javier Hernandez szerint a Chelsea elleni feltámadás lökést ad a Unitednek a következõ nagy meccsre, melyet ma az Old Traffordon játszanak a Liverpool ellen.


A mexikói mesterlövész fejesével egyenlítettek a Vörös Ördögök az elõzõ héten - ugyanígy tett októberben az Anfielden is - és ez az értékes pont is segíthet abban, hogy a táblázat élére álljanak, még ha esetleg csak egy este erejéig is.

"A Chelsea-tõl rengeteg bizalommal mentünk haza" - magyarázta Hernandez. "Az, hogy 0-3-ról felálltunk a csapatunk szellemiségét mutatja. A Manchester United történelmén át a csapat soha nem adta fel. Harcolunk a végsõkig."

"Jelenleg a Manchester City két ponttal megelõz minket, de még sok meccs hátra van, szóval elõre kell tekintenünk, keményen dolgozni és harcolni kell."

 


Hernandez az Old Traffordon töltött 18 hónapja alatt már négyszer találkozott a Liverpoollal, ami mindig rávilágított arra, hogy ez a párharc a legnagyobb az angol labdarúgásban.

"Megtanultam, milyen rivalizálás van a Manchester United és a Liverpool között. De már akkor is tudtam errõl, amikor Mexikóban játszottam. A világban az emberek ismerik a két klub történelmét, a sok Premier League trófeát és európai kupákat. Ez egy nagyon fontos rivalizálás."

"Erre a meccsre kicsit másabb a felkészülés. Ugyanúgy dolgozunk, ahogy minden egyes mérkõzésre. De a gondolataid mélyén tudod, hogy a Liverpool ellen készülsz."  


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!