Rooney gyerekkori álmát teljesítette

Wayne Rooney szerint a Liverpool ellen gólt szerezni az Old Traffordon olyan, mintha egy álom vált volna valóra, miután két gyors gólt szerzett a mai rangadó második félidejének elején.


A United csatára négy perc alatt szerzett két gólt, amivel a hazaiak gyõztek egy eseménydús délutánon az Álmok színházában. A Vörös Ördögök túlélték a vendégek szépítõ gólját is, megszerezve a három pontot, amivel megelõzték a táblázaton a Manchester City csapatát.

Rooney szerint - aki már 17 bajnoki gólnál jár idén - a United kétségtelenül a jobb csapat volt és hiszi, a találkozót a második félidõ nyitó pillanataiban nyerték meg, amikor góljai behódolásra kényszerítették a Liverpoolt.

Az MUTV-nek adott interjújában Rooney elmondta: "Nagyszerû érzés két gólt szerezni a Liverpool ellen az Old Traffordon, ami nyílvánvalóan segített megnyerni a meccset és bezsebelni a három pontot, ami valami olyan, amirõl fiatalon álmodtam."

"Azt hiszem a Liverpool azzal, hogy az embereket mindig a labda mögé helyezte, megpróbálta meghiusítani a támadásainkat, de folyamatosan nyomtunk és 1-2 alkalommal megnyitottuk õket."

"Talán jobban kellett volna tennünk a dolgunkat a gól elõtt, szóval mikor 0-0-val mentünk a szünetre tudtuk, hogy koncentrálnunk kell és gyorsan kijönnünk."

"Sikerült megcsinálnunk és hamar két gólt szereztünk. Nagyon felemelõ volt számunkra. Ez kissé megölte a játékot, de úgy éreztük, mi irányítunk."

 


"Egy kicsit többet volt utána náluk a labda, de õszintén szólva nem igazán zavart minket. Pár hosszú labdát belõttek a tizenhatosunkra, amiket jól megoldottunk."

"Ezeken a meccseken bármi megtörténhet. Miután megszereztük a gólokat, kissé visszaálltunk és kontrákkal próbáltunk támadásokat vezetni. Szerencsére sikerült végigkísérni a meccset így, ezzel megszerezve a három pontot."

Rooney tisztelettel adózott Antonio Valencia elõtt is, aki továbbra is jó formában játszik. A második gólnál õ adta a gólpassz, Jose Enrique-t pedig többször átjátszotta a szélen.

"Jose Enrique egy nagyszerû szélsõ védõ, nagyon gyors és erõteljes, nagyon hasonlít Antonio felépítésére. De azt hiszem Antonio most is nagyon jól játszott, ahogy teszi ezt hetek óta. Remélhetõleg továbbra is folytatni tudja ezt a jó formáját, mert nagy játékos számunkra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!