Rio a komoly gyõzelmet ízlelgeti

Rio Ferdinand nagyon örül, hogy hatalmas gyõzelmet sikerült aratniuk a Liverpool ellen, amivel a Barclays Premier League élére állhattak.


Wayne Rooney duplájának köszönhetõen egy pontos elõnnyel áll az élen a United a Manchester Cityvel szemben, amely vasárnap látogat az Aston Villa otthonába. Ferdinand szerint csapata egészen Luis Suarez kései góljáig teljes kényelemben érezhette magát a találkozón.

"Hatalmas volt" - mondta Rio az MUTV-nek. "Az utóbbi években nem voltak nagyszerû eredményeink ellenük és ez az eredmény egy rendkívül fontos pontja a szezonnak. Mindannyian boldogok vagyunk."

"Szerettünk volna nyerni, miután vasárnap nagyszerû döntetlent értünk el a Chelsea otthonában. Ma nagyon jó, hogy három pontot szereztünk, ezt kell folytatnunk. Az egész meccset irányítottuk, különösen a második félidõben. Idõnként olyan volt, mintha parkban sétálnánk. Néha ilyen is elõfordul ilyen meccsen."

 


"Vannak ilyen pillanatok, de mindig tudatában kell lenni a többi csapat minõségével. A góljuk nem volt valami nagy gól. Tisztáznunk kellett volna ott, de nem tudtunk. De az ilyen mérkõzéseken az eredmény a legfontosabb."

"Csak vigyáznunk kell az eredményeinkre. Ha folytatni tudjuk ezt, akkor nagy esélyt kapunk. Nem aggódunk azon, mit tesznek mások. Csak magunkra koncentrálunk és továbbra is három pontokat akarunk hozni."

Sajnos a United gyõzelmét beárnyékolta a Suarez-Evra affér, miután az uruguayi támadó nem volt hajlandó kezet fogni a francia bekkel, amire Ferdinand hasonlóan reagált.

"Úgy gondoltam, rossz döntést hozott a srác. Jelenleg ez egy kényes téma és sokkal könnyebb lett volna, ha a kézfogás megtörténik."

"Miután láttam amit láttam, úgy döntöttem nem rázok vele kezet. Minden tiszteletemet elvesztette a srác ezek után."

"Meg lehetett volna oldani ma ezt, talán, a két résztvevõ fél között. Ezután ez kiábrándító. Többet vártam a másik sráctól, de nem így történt."

"Rengeteg dolog van pályán és azon kívül is. A legfontosabb dolog azonban az eredmény. Hogy megnyerjük a meccset...hihetetlen hangulatban. Azt hiszem, mindkét tábor jó volt, ami kellemes. Remélhetõleg többet beszélhetünk a labdarúgásról."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!