Kölcsönlesen - Ajose tovább ragyog

Ismét eltelt egy hét és átfogó körképet adunk a kölcsönben szereplõ United játékosok teljesítményérõl.


Kezdjük elõször azokkal a játékosokkal, akik valamely Premier League klubnál szerepelnek.


 

Tegnap este két United játékos is a keretben volt a Blackburn Rovers - Sunderland bajnoki mérkõzésen. A Sunderlendnél immár negyedik mérkõzésén lépett kezdõként pályára Danny Welbeck a vendégek színeiben, aki kiharcolt egy kiállítást is. Mame Biram Diouf a 80. percben állt be a Blackburn csapatába, de az emberhátrányban játszó csapatban nem sok használható labdát kapott.

A találkozót egyébként Mike Phelan és David Moyes társaságában megtekintette Sir Alex Ferguson.

Idegenbeli döntetlennel tért vissza sérülésébõl Tom Cleverley. Roberto Martineztõl 12 percnyi lehetõséget kapott a Wigan 2-2-es végeredménnyel zárul Newcastle-i vendégjátéka során.

Az alsóbb osztályokban szereplõ United játékosok közül Joshua King felépült boka sérülésébõl és 78 percet játszott a Preston színeiben, amely a Derby Countytól 3-0-ás vereséget szenvedett. Matty James nem lépett pályára.

James Chester a 14. mérkõzését kezdte a Carlisle színeiben, Oliver Norwood a szünetben léphetett pályára Mike Grella helyett. Csapatuk azonban így is kikapott az Exeter vendégeként 2-1 arányban.

Ritchie De Laet a harmadik mérkõzésén kezdett a Sheffield Unitedben, de a Burnley elleni mérkõzést valószínûleg inkább elfelejtené, mert egy büntetõt hozott össze az ellenfélnek. A mérkõzés 3-3-as döntetlennel zárult.

Cameron Stewart ismét nem kapott szerepet a Yeovil Town csapatában, ahogy Danny Drinkwater sem jutott egyetlen perchez sem a Cardiff City hétvégi mérkõzésén.

Nicky Ajose viszont 87 percet játszhatott a Buryben. Remek megmozdulásai voltak és egy egyéni produkció után gólt is szerzett a 33. percben. A Bury idegenben nyert 4-3 arányban a Torquay csapata ellen.

Conor Devlin a padon ült végig a Hartlepool aktuális mérkõzésén, míg Reece Brown és Oliver Gill végig játszotta a Bradford hétvégi mérkõzését. Scott Wootton a harmadik meccsét kezdte a Tranmerénél, de 3-0 arányú vereséggel zárták a derbit. A Brentford második gólja Scott szabálytalansága miatt megítélt szabadrúgásból esett.



 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!