Nani tökéletes visszavágása

Nani sokkalta boldogabb lehet a West Ham ellen szerzett góljával és a mérkõzés legjobbja címmel, mint a múlt héten kihagyott büntetõje után a Fulham ellen.


A portugál szélsõ kimagasló teljesítményt nyújtott az Old Traffordon, amellyel feledtetni tudta egy héttel korábbi elhibázott büntetõjét is.

 

 

 

 

"Mindig jól érezzük magunkat, amikor gólokat tudunk szerezni" - mondta a középpályás a MUTV-nek.

 

"A múlt héten csak döntetlent tudtunk elérni, ezért most nagyon koncentráltunk, hogy sikerüljön gyõznünk. Remek játékot mutattunk be, gyõztünk, úgyhogy boldog vagyok. Akár sokkal több gólt is szerezhettünk volna, de az eredménnyel nem lehet problémánk."

 

"Nagyon örültem, amikor láttam, hogy a lövésembõl gól lesz. Kihagytam pár lehetõséget, úgyhogy már nagyon vágytam rá, hogy végre sikerüljön. Mérhetetlenül boldog voltam, hogy betaláltam és ezt a most megkezdett sorozatot szeretném folytatni, hogy a csapat segítségére lehessek. Szeretnék bizonyítani ebben a szezonban, már nagyon várom az elõttünk álló idõszakot. Ezért is dolgozok továbbra is keményen."

 

A Vörös Ördögök most visszatérnek válogatottjaikhoz, azonban Nani mindenképpen megemlíti, milyen fontos volt számukra, hogy a két hetes szünet elõtt ismét karnyújtásnyi távolságba kerültek a Chelseahez képest.

 

"A Chelsea és a többi csapat is jól teljesít, úgyhogy tartanunk kellett velük a lépést" - tette hozzá.

 

"Nem szabad leszakadnunk a Chelseatõl. Ha nyernek, nekünk is nyernünk kell. Nem akarunk egy pontot se elhullajtani, ezért is dolgozunk olyan keményen, hogy minden mérkõzésen begyûjthessük a három pontot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!