24 játékos készül a Bursaspor ellen

Kedd reggel folytatódott a csapat felkészülése a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre, amikor 24 játékos - köztük Wayne Rooney - a carringtoni edzõpályán gyakorolt.


A Manutd.com, karöltve a brit és a nemzetközi média képviselõivel, meghívást kapott a klubtól, hogy tekintség meg a csapat negyedórás nyílt gyakorlását. A 21 mezõnyjátékost két csoportra osztották, majd labdatartási gyakorlatokat végeztek, elõtte pedig a csapat erõnléti edzõje, Tony Strudwick energetikus bemelegítést és nyújtógyakorlatokat végeztetett a Vörös Ördögökkel.

 

 

Ryan Giggs és Bebe kisebb sérülésük miatt nem vettek részt a sajtónyilvános edzésen, mellettük pedig Jonny Evans is hiányzott a gyakorlatokat végzõk közül. Úgy tudni, Jonny kisebb rúgást kapott, ezért kényszerült kihagyni a keddi edzést.

 

Ma délután magyar idõ szerint 3 órától Sir Alex Ferguson és John O'Shea fog az UEFA által szervezett sajtótájékoztatón az újságírók kérdéseire válaszolni, amely legfõbb témája a holnap esti Bursaspor elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzés lesz.

 

Az edzõ csapat: Amos, Kuszczak, van der Sar; W Brown, Evra, Ferdinand, Neville, O'Shea, Rafael, Smalling, Vidic; Anderson, Carrick, Fletcher, Gibson, Nani, Obertan, Park, Scholes; Berbatov, Hernandez, Macheda, Owen, Rooney. 

 

Az edzésrõl készült képei megtalálhatóak a Galéria: Készülés a Bursaspor elleni hírben!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!