Edwin hûsége megosztott

Érthetõ módon a mai Ajax-Manchester United mérkõzés kapcsán Edwin van der Sarnak nehéz hûségesnek lennie valamelyik klub iránt.


A ma már visszavonult kapus mindkét klubnál szép sikereket ért el, szerda este egykori manchesteri csapattársait nézte az Amsterdam ArenÁban, miközben edzettek.

"Jó látni a srácokat" - mondta az egykori kapus az MUTV-nek adott exkluzív interjúban. "Mindig jó ismerõs arcokat látni. Nagyszerû hat évet töltöttem a Manchester Unitednél, szóval ez nem olyan, amit könnyel elfelejthet az ember."

 


Ám Edwin még erõsebben kötõdik az Ajax csapatához. Profi bemutatkozását ennél a klubnál tehette meg, ahol kilenc évet töltött el, miközben négy bajnoki címet, három holland kupát, egy Bajnokok Ligája elsõséget, egy UEFA Kupát, egy szuperkupát és egy intekontinentális kupát is bezsebelt.

Természetesen személyes kapcsolatai is vannak.

"Nagyon jól ismerem az Ajax menedzserét, Frank de Boer-t. Húsz éve nagyon jó barátom. Így remélem, hogy azt az eredményt kapja meg, amit szeretne. De általában az egész van der Sar családot komoly United rajongóknak gondolom."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!