Young változást akar

Ashley Young nagyon reméli, hogy több szerencséje lesz új csapatával az Európa-ligában azok után, hogy korábbi egyesületével, az Aston Villával leginkább csak kellemetlen emlékek maradtak neki ebbõl a sorozatból.


A Villa 2009 augusztusában a Rapid Wien együttese ellen esett ki az Európa-ligából, az osztrák csapat idegenben lõtt több góllal jutott tobább úgy, hogy a második mérkõzésen Young büntetõt hibázott, ami végül kritikus fontosságúnak bizonyult. A Rapid egy évvel késõbb megismételte a trükköt, miután a Villa otthonát gyõztesen hagyták el, hazai pályán pedig 1-1-es döntetlent játszottak a szélsõ egykori csapata ellen.

"Nem, egyáltalán nincsenek jó emlékeim errõl, az Aston Villával nem jutottunk sokáig" - mondta Young az MUTV-nek. "Remélhetõleg most egy más történet lesz, sokáig jutunk és remélhetõleg megnyerjük."

"A United az évek során nagyszerû történelemmel bír és az Ajaxnak is nagyszerû történelme van. Nem hiszem, hogy a szezon elején ezt a párosítást összeállítottad volna, de ez egy igen nagy párharc, amit nagyon várunk már."

 


Young bevallja, nagyon feldúlt volt, amikor a Vörös Ördögök kiestek a Bajnokok Ligája további küzdelmeibõl, de arra törekszik, hogy a Uniteddel tovább folytassa európai tanulmányait.

 "Attól fogva, hogy aláírtam ide, azt mondtam, hogy nagy sorozatokban szeretnék szerepelni. A Bajnokok Ligája egyike ezen sorozatoknak és nyílván csalódást keltõ, amiért kiestünk és ahogy kiestünk. De megvan az esélyünk, hogy az Európa-ligában folytassuk, amit nagyon várunk és meg akarjuk nyerni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!