Smalling álma

Chris Smalling szeretné az idén begyûjteni az Európa-liga és a Premier League trófeáját is.


A Manchester United remekül indított az európai versenysorozatban, mivel múlthét csütörtökön egy sima 2-0-ás gyõzelemmel rajtolt Amszterdamban. Ami azt bizonyítja, hogy Sir Alex emberei komolyan veszik az Európa-liga megmérettetéseit.

 
Smalling az Ajax elleni mérkõzést a padról figyelhette, de edzõje megerõsítette, hogy számítani fog rá a csütörtöki találkozón, az Old Traffordon.
 
A volt Fulham játékos biztos abban, hogy csapatának sikerül megvédenie az angol bajnoki címet, és egyben megszereznie az Európa-liga trófeáját is.
 
"Ha valaki kételkedik abban, hogy helyt tudunk állni mindkét mérkõzés sorozatban, akkor az nézze meg, hogy az elmúlt évek folyamán hányszor szerepeltünk sikeresen több versenysorozatban is egyszerre" - mondta Smalling a ManUtd.com-nak.
 
"Az Europa-liga egy erõs verseny és remek mérkõzésekre ad lehetõséget."
 
"Nyilván jobban szerettünk volna a Bajnokok Ligájában bizonyítani, de az Európa-ligát úgy tekintjük, mint egy második esélyt arra, hogy sikerüljön elnyernünk Európa elismerését."
 
"Természetes, hogy mindent megteszünk a gyõzelemért, hisz ezt a második esélyt mindenképpen megszeretnénk ragadni, ezért az a célunk, hogy az angol bajnoki cím megvédése mellett megszerezzük az Európa-liga trófeáját is."
 
"Tudjuk, hogy nehéz küzdelem elõtt állunk, sok mérkõzés vár ránk, de mindannyiunknak az a célja, hogy helytálljunk mindkét versenysorozatban."
 
 
Smalling már belekóstolhatott a Uniteddel az európai siker izébe, és bevallja éhes a gyõzelemre.
 
"Volt szerencsém már bajnokságot nyerni a Uniteddel, de ezen a téren határtalan az éhségem, szeretnék minden évben kupát nyerni a csapatommal. És ennek így is kell lennie."
 
"Megmondom õszintén, csalódott lennék, ha nem sikerülne minden évben egy-két trófeát begyûjtenünk. Nem érzem már magam újoncnak, 18 hónapja vagyok a Unitedben, de ez az idõ elég volt ahhoz, hogy hozzászokjak a sikerhez."
 
"Nagyon sokat tanultam mióta itt vagyok, de még többet szeretnék fejlõdni, hogy segíthessek a csapatnak minél több címet elnyerni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!