Smalling: Kijavítjuk a hibát

Chris Smalling ragaszkodik ahhoz, hogy a United jobban fog teljesíteni az Athletic Bilbao ellen az Old Traffordon, a következõ hónapban.


A Vörös Ördögöknek csütörtök este sikerült továbbjutniuk a legjobb 16 közé az európai versenysorozatban, 3-2-es összesített eredménnyel, annak ellenére, hogy az Old Traffordon az Ajax csapatának sikerült 2-1-re gyõznie.
 
Smalling azt mondja, csapata tanulmányozni fogja a mérkõzésrõl készült felvételeket, hogy a jövõben kiküszöbölhessék a hasonló hibákat.
 
"Bejutottunk a legjobb 16 közzé" - mondta a játékos a MUTV-nek. "Teljesítettük a feladatunk, viszont a tegnapi játékunk kiábrándító volt."
 
"Amikor kijöttünk a pályára, úgy éreztük, könnyedén meglesz a meccs. De sajnos nem így történt. Most az a feladatunk, hogy a következõ fordulóban helyre hozzuk ezt a hibát.
 
"Én nem sokat láttam játszani az Athletic Bilbaot, de tudom, hogy a La Liga egy erõs bajnokság, ezért egy színvonalas mérkõzésre számítok."
 
"Tanulmányozni fogjuk az Ajax elleni mérkõzésrõl készült videót, hogy legközelebb ne kövessünk el ilyen hibákat, és remélhetõleg a Norwich ellen egy sokkal jobb játékot tudunk majd produkálni."
 
 
A tegnapi vereség azért is volt meglepõ, mivel a United egy igen intenzív játékkal nyitott. Javier Hernandeznek Berbatov remek beadásából már a hatodik percben sikerült megszereznie a vezetést.
 
Viszont a látványos kezdés után Sir Alex csapata elvesztette lendületét és kiengedte kezébõl az irányítást. A holland bajnokok ezt ki is használták és kiegyenlítettek, majd a mérkõzés vége elõtt 3 perccel Toby Alderweireld fejesével megszerezték a vezetést.
 
"Nagyszerûen kezdtünk és volt egy-két remek helyzetünk, de aztán visszaestünk és hagytuk az Ajaxot játszani. Õk diktáltak, különösen a második félidõben."
 
"Egyre erõsebben támadtak, amit csaknem végig tudtunk hárítani, de az utolsó percekben megszerezték a vezetést. Ez egy szerencsétlen pillanat volt, ahonnan már nem tudtunk javítani."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!