Ferguson: Mellõzzük a hibákat!

Sir Alex Ferguson felszólította csapatát, hogy tegyék rendbe a dolgokat, mielõtt ma este pályára lépnek a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.


Ferguson együttese úgy vág neki a török bajnok elleni összecsapásnak, hogy legutóbb szombaton 2-2-es döntetlent játszottak a West Bromwich Albionnal, ezt megelõzõ öt bajnokijukból, pedig háromszor is pontosztozkodással zárták soros bajnokijukat.

 

Ez, a Unitednél meglévõ magas követelményeket ismerve, nem éppen az a rajt, amirõl a klubnál álmodoztak, emellé pedig még ha hozzá vesszük a Wayne Rooney körül kialakult helyzetet, akkor elmondhatjuk, hogy a Vörös Ördögöknek mindenképpen gyõzniük kell, hogy egy kis levegõhöz juthassanak az elkövetkezõ idõszakra. 

 

A United védelme három alkalommal is két gólos vezetést engedett kicsúszni a csapat kezei közül, köszönhetõ a rengeteg védelmi hibának és bakinak.

 

Azonban Ferguson most eltökélt, hogy kizökkentse játékosait kényelmi pozíciójukból, és elkezdjék a maguk javára eldönteni a mérkõzéseket, ami 24 éves regnálása alatt a csapat szinonímájáva vált.

 

 

"Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen hibákat vétsünk, mint amik a vesztünket okozták a West Brom ellen, de azt se, hogy ne használjuk ki a lehetõségeinket arra, hogy eldöntsük a mérkõzést" - kezdte a skót menedzser a United Review-nak.

 

"A védelmi hibák, akármennyire is sokba kerülnek, engem kevésbé aggasztanak, mert van az úgy, hogy megmagyarázhatatlan rövidzárlatok vannak, az ilyenek elõfordulnak."

 

"Viszont az nagyon is zavar, amikor elkényelmesedünk két gólos vezetésnél, pláne úgy, hogy elõtte nagyon jó játékkal rukkoltunk elõ."

 

"Lehetõséget biztosítottunk az ellenfeleknek. A Fulham és az Everton is kapva kapott az alkalmon, hogy amíg mi nem tudtuk kihasználni a sorsdöntõ helyzeteinket, addig õk szépen visszakapaszkodtak."

 

"Megvoltak a lehetõségeink, hogy négy vagy öt góllal nyerjünk a West Brom ellen is, de nem használtuk ki õket, ezért pedig keményen megfizettünk."

 

"Pontokat vesztettünk, és bár jó érzés volt látni, hogy a Chelsea se bírt az Aston Villával, elõször a saját házunk táján kell rendet tennünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!