Welbeck éhes a sikerre

Danny Welbeck szerint semmi nem állhat útjukba, hogy idén is õk legyenek a Barclays Premier League bajnokai.


A Manchester United csatára eddig kulcsszerepet töltött be csapatában a szezon során és eltökélt, hogy folytassa a gólgyártást annak érdekében, hogy rátehesse kezét az angol futball legnagyobb trófeájára.

"Nagyon éhes vagyok" - mondta. "A napokban épp errõl beszéltem az étkezõben Tom Cleverleyvel. Clevz meg csak harapdálta a villáját, mintha étel lenne és morgott! [Mindezt nevetve mondja.]

"Mindketten nagyon akarjuk. Nem hinném, hogy bárki is megérti, mennyire éhesek vagyunk a sikerre. Meg akarjuk valósítani az álmunkat, meg akarjuk nyerni a címet, majd továbbra is nyerni és nyerni szeretnénk. Semmi sem állít meg minket."

 


Bár Cleverley és Welbeck is a Premier League-ben játszik már a 2010/11-es szezon eleje óta, mindketten kölcsönben szerepeltek tavaly, így csak távolról figyelhették unitedes csapattársaikat, ahogy ünnepelték a legutóbbi, immár 19. bajnoki címet.

Ebben a szezonban azonban mindkettejüknek esélye van, hogy jelentõs hatással legyenek a címért folyó harcban.

"Izgalmas idõk ezek" - mondta Welbeck az Inside Unitednek. "Úgy érzem, valóban része vagyok, nagy meccseken játszom, ahol minden pont számít. Hogy minden hétvégén kimegyek és játszom ezeken a meccseken, nincs ennél jobb. Annyira izgalmas ez és nagyon szeretnék nyerni."

"Csak biztosnak kell lenned magatokban, hogy a mecseket megnyeritek és megszerzitek a pontokat. Ha minden meccsünket megnyerjük, bajnokok vagyunk és ez az, amit folyamatosan akarunk csinálni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!