Rafael pokoljárása a Bajnokok Ligájában

A Manchester United ifjú brazil védõjét,. Rafaelt még mindig kísértik a tavalyi Bajnokok Ligája kiesés emlékei.


Az egykoron a Fluminenseben nevelkedett jobb bekk 40 perccel a rendes játékidõ lejártával kénytelen volt elhagyni a pályát az elõzõ szezonban a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõ-visszavágóján, ám nem csere miatt, hanem mert Franck Ribery ellen elkövetett szabálytalanságáért megkapta második sárgalapját is, így csak az öltözõbõl nézhette, amint Arjen Robben parádés kapásgóljával a késõbbi döntõs bajorok jutnak az elõdöntõbe.

 

Rafael továbbra is magát okolja a csapat kiállítását követõ visszaeséséért, és kieséséért, de kijelentette, hogy tanult hibájából és reméli, gyõzelemhez segítheti a Vörös Ördögöket ma este a Bursaspor ellen. 

 

 

"Ez volt életem legrosszabb emléke" - mondta a United Review-nak.

 

"Azon az estén megtanultam, hogy a futballban egy pillanat alatt a mennybõl a pokolba kerülhetsz."

 

"Ha nem állítottak volna ki, szinte már meg is nyertük volna a mérkõzést és tovább is jutottunk volna, és az életem most sokkal könnyebb lenne. Nagy súlyt vett volna le a vállaimrõl."

 

"Most úgy érzem, újra és újra bizonyítanom kell, és meg kell mutatnom mindenkinek, hogy képes vagyok a United játékosának lenni."

 

Ha játéklehetõséget kap, akkor a 20 éves brazil bekk pályafutása 50. mérkõzésén léphet pályára a Unitedben. Ez egy olyan mérföldkõ, amire Rafael nagyon büszke lehet, azonban nem akarja még abbahagyni az álmodozást.

 

"Szeretném azt gondolni, hogy akár 500-szor is magamra húzhatom a Manchester United mezét. Azért jöttem Angliába, hogy keményen dolgozzak és futballozzak, és ezt addig akarom csinálni, amíg lehetséges. Minden meccs, amin játszok, egy álom beteljesülésével ér fel."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!