Sir Alex jogosnak tartja a kritikákat

Sir Alex Ferguson abszolút egyetért a csapatát utóbbi idõkben ért kritikákkal, de abban reménykedik, hogy fiai helyükre teszik a dolgokat a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.


Bár még veretlenek ebben a szezonban, a Vörös Ördögök átlagosan több mint egy gólt kapnak mérkõzésenként, emellett pedig hat alkalommal is csak döntetlent tudtak elérni idén - ebbõl háromszor gyõztes pozícióból.

 

"El kell fogadnunk a kritikákat" - mondta Ferguson az újságíróknak keddi sajtótájékoztatóján.

 

"Nem vagyunk elégedettek a teljesítményünkkel."

 

"Azonban sajnos ilyenek elõfordulnak a szezon elején. Még hosszú út áll elõttünk, van idõ a javításra Karácsonyig. Ez minden esetben igaz. Azonban a mi játékosainkkal, különösen azzal a védõnégyessel, akikkel rendelkezünk, ennek nem szabadna elõfordulnia." 

 

 

A háromszoros gyõztes jelenleg éllovas a Bajnokok Ligája C-csoportjában, most pedig két mérkõzésük következik a jelenleg a csoportban sereghajtó török bajnok, Bursaspor ellen.

 

"A múltban ezek az oda-vissza mérkõzések nagyon fontosak voltak és a Valenciában, a második körben aratott gyõzelmünk nagyon jó helyzetbe hozott minket" - tette hozzá a skót menedzser.

 

"De megakarjuk nyerni mindkét mérkõzést a Bursaspor ellen, kezdve a szerdaival."

 

John O'Shea, aki Sir Alex Fergusonnal együtt válaszolt a média képviselõinek kérdéseire a mérkõzés elõtt, maximálisan egyetért menedzsere minden szavával, és elmondta, játékostársaival eltökéltek, hogy a megszerezhetõ pontok maximumát hozzák a Bursaspor elleni két mérkõzésen. Ha ez sikerülne, azzal 10 pontos lenne a csoportban a Manchester United, amely a múltban mindig továbbjutást eredményezett a kieséses szakaszba.

 

"Van négy pontunk, és hazai mérkõzés jön" - mondta az ír védõ.

 

"Szeretnénk, amilyen gyorsan csak lehet, elérni a 10 pontos határt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!