Tartalékok: WBA 1-0 United

A Manchester United tartalék csapata második egymást követõ mérkõzésén nem tudott betalálni ellenfele hálójába.


Nicky Shorey elsõ félidõben szerzett gólja végül döntõnek bizonyult. A második játékrészre feljavuló Vörös Ördögök képtelenek voltak betalálni a hazai kapus(egykori United nevelés), Luke Daniels kapujába. Jesse Lingard korai, de kaput elkerülõ próbálkozásait követõen az Albion megszerezte a vezetést. Egy gyorsan elvégzett szöglet után Shorey a tizenhatos sarkánál tolt kettõt a labdán, majd jobb lábbal Ben Amos kapujának bal felsõ sarkába csavarta a játékszert.

Csak egy igen hatalmas Ben Amos védés állította meg Adil Nabit abban, hogy növelje csapata elõnyét. Wesley Atkinson kapu mellé csavarása után a 34. percben kellett elõször védenie Danielsnek, ekkor Lingard középre tartó próbálkozását hárította.

Will Keane-nel szemben folyamatosan túlerõben voltak a védõk, ám a lefújás elõtti pillanatokban Ezekiel Fryers felszabadítása után remekül csente el a labdát az utolsó védõtõl, ezzel megindulhatott kapura, a kifutó kapus mellett elvitte, majd lõtt, ám a visszaérõ Cameron Gayle a gólvonal elõtt becsúszva nagyot mentett.

Warren Joyce a félidõben azt kérte, Jesse Lingard többet mozogjon középre, ez pedig elérte a kívánt hatást már rögtök a játékvezetõ sípja után. Lingard lõtt kapura, miután Will Keane-nel jól játszott össze, ám Daniels kapus a helyén volt.

Will Keane szólója után a csatár is lõhetett, Daniels könnyen hárított. A hazai kapusnak azonban mindent meg kellett tennie ahhoz, hogy nem sokkal ezt követõen Petrucci közeli lövését is védeni tudja.

Joyce lehetõséget adott a két fiatal debütánsnak is, így James Wilson és Mats Daehli is a pályára futhatott, miközben Lingard ismét megdolgoztatta Daniels, ám az Albion végül átvészelte a vihart.

Liam O'Neil és Graeme Dorrans helyzeténél kellett figyelnie Amosnak a túloldalon, mielõtt a vendégek egy végsõ rohamra indultak volna. Wilson és Will Keane játszottak össze remekül, Daniels azonban lábbal védett. Petrucci hajszálpontos beadását Michael Keane fejelte éppen a kapu mellé, majd a három perces hosszabbításban Ryan Tunnicliffe is elhibázta helyzetét, így a sok lehetõségbõl nem sikerült betalálnia a csapatnak.


Premier Reserve League
West Brom 1-0 Manchester United
The Hawthorns

United: Amos - De Laet, M.Keane, Fornasier, Fryers(Daehli 63.) - Vermijl, Veseli(Wilson 61.), Tunnicliffe, Petrucci, Lingard - W.Keane
Nem használt cserék: Massacci, Johnstone, Giverin.

Gólszerzõ: Shorey 17'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!