Welbeck kihasználná a hazai pálya elõnyét

Danny Welbeck reményei szerint a Manchester United játékosai csütörtökön ismételten megtalálják góllövõ cipõjüket az európai kupaporondon, és kényelmesebbé teszik az Athletic Bilbao elleni idegenbeli visszavágót.


A Vörös Ördögök csak egy, illetve két gólt tudtak szerezni az európai kupaporondon, mióta szeptember 27-én háromszor vették be az FC Basel kapuját a Bajnokok Ligájában. Welbeck, aki azon az estén kétszer mattolta a svájciak védelmét, mielõtt 3-2-re fordítottak volna, majd végül kínkeservesen a manchesterieknek sikerült kiharcolni a 3-3-as döntetlent, szeretné, ha az akkori mérkõzéshez hasonló mértékben termelnék a gólokat a Bilbao vendégjátékakor.

 

"Mi nem csak megakarjuk nyerni a mérkõzést, hanem a lehetõ legtöbb gólt szeretnénk szerezni, hogy a lehetõ legjobb helyzetbe hozzuk magunkat a visszavágóra" - kezdte Welbeck a Manutd.com-nak adott keddi interjúban.

 

"Hatalmas csapás volt mindenki számára a Bajnokok Ligájából való kiesés, akinek valamilyen kapcsolata is van a Manchester Uniteddel, de most már az Európa-ligában küzdünk, és megakarjuk nyerni."

 

 

A saját nevelésû támadó, aki a múlt héten az angol válogatott színeiben rohamozta Hollandia kapuját, azonban nem rendelkezik kétségekkel azt illetõen, hogy az Athletic Club feltartott kézzel érkezik-e Manchesterbe. Marcelo Bielsa együttese jelenleg negyedik helyen áll a La Ligában, és eddig mind a négy idegenbeli Európa-liga mérkõzésükön betaláltak, sorrendben a Slovan Bratislava, a Salzburg, a Paris Saint-Germain és a Lokomotiv Moszkva ellen is.

 

"Nem számítok arra, hogy az Európa-ligában bármely csapat is a vereség biztos tudatával érkezne az Old Traffordra" - tette hozzá.

 

"Ilyen hozzáállással biztosan esélyük sem lenne arra, hogy valamilyen számukra kedvezõ eredmény alakulhasson ki. Úgyhogy arra számítunk, hogy az Athletic Club úgy fog pályára lépni, hogy minden tõlük telhetõt megpróbálnak és nagy erõpróba elé fognak minket állítani. Már nagyon várjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!