Scholes kihagyta a mai edzést

Paul Scholes hiányzott a ma délelõtti edzésrõl, miközben a csapat a csütörtöki, Athletic Bilbao elleni EL mérkõzésre készült.


Talán nem is várható, hogy a veterán középpályás szerepet kap holnap azok után, hogy vasárnap a Tottenham ellen kezdõként lépett pályára.

Tom Cleverley edzett, így visszatérhet boka sérülését követõen. Chris Smalling szintén edzett, úgy tûnt felépült fejsérülésébõl, melyet még az elõzõ heti válogatott találkozón szenvedett el.

Ám Michael Owen nem volt jelen, míg Antonio Valencia egyedül, a társaktól távol edzett, folytatva felépülését combizom sérülésébõl.

 


Eközben Paul Pogba a tartalékokkal edzett azt követõen, hogy napvilágra láttak a hírek, miszerint nyáron a Juventushoz szerzõdik. A francia már a tegnapi, West Brom elleni tartalék bajnokin sem kapott szerepet.

A 22 játékos, akik a mai edzésen részt vettek: De Gea, Amos, Johnstone; Evans, Evra, Fabio, Ferdinand, Jones, Rafael, Smalling, Thorpe; Anderson, Carrick, Cleverley, Giggs, Nani, Park, Young; Berbatov, Hernandez, Rooney, Welbeck. 


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!