Muniain megzavarná a United terveit

Azt Athletic Bilbao csatára, Iker Muniain szeretné, ha csapatával nagyon ráijesztenének a Manchester Unitedre a csütörtöki Európa-liga összecsapásukon.


A szakértõk szerint az Athletic esélytelenként várhatja a United elleni párharcot, akik meglepetésre estek ki a Bajnokok Ligája csoportkörébõl, azt követõen, hogy az elmúlt négy döntõbõl hármon részt vettek, azonban a sokra taksált tinédzser Muniain eltökélt, hogy ne hagyják könnyen legyõzni magukat az Old Traffordon.

 

"Ez egy olyan mérkõzés, amelyre már régóta várunk. Minden vágyunk az lesz, hogy pályára lépésünket követõen megfélemlítsük a Unitedet, és pozitív eredménnyel várhassuk a visszavágót" - kezdte.

 

"Ha az Old Traffordon életben tudnánk tartani a továbbjutási esélyeinket, akkor a visszavágón a San Mamesben hihetetlen európai kupaéjszakára készülhetnénk."

 

 

Muniain, aki egyébként jó barátja a Manchester United kapusának, David de Geanak, akivel együtt járták végig a spanyol korosztályos válogatottak ranglétráját, emellett abban is reménykedkik, hogy csapata kitudja használni a kínálkozó lehetõséget, ha a Vörös Ördögök önelégülten és nagyképûen játszanának csütörtök este.

 

"Talán hatással lesz rájuk, hogy túlzottan is nyugodtak lesznek, amely elõfordulhat, ha úgy érzed, hogy sokkal jobb vagy az ellenfelednél" - tette hozzá.

 

"Mindannyian tudjuk, hogy milyen klasszis játékosaik vannak, de néha elõfordulhat, hogy tudatosan túl nyugodtá válsz, és ha sikerülne megszereznünk a vezetést, akkor azzal eléggé megtudnánk õket fogni."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!