Smalling készen áll

Chris Smalling örül az európai mérkõzések adta élménynek és már nagyon várja az Athletic Bilbao elleni összecsapást.


Az egykori Fulham védõ a londoniakkal is szerepelt már az Európa-ligában és négy találkozón veretlenül hagyta el társaival a gyepet.

Miután felépült fej sérülésébõl, melyet még az elõzõ héten lejátszott válogatott találkozón szenvedett el, a 22 éves játékos reméli, hogy része lehet a Vörös Ördögök csapatának a legjobb 16 közötti, Old Traffordon megrendezendõ meccsen.

 


"Nagyszerû volt, hogy tesztelhettem magam különbözõ nemzetiségû játékosok ellen is" - mondta Chris a ManUtd.com-nak. "Különösen a tavalyi Bajnokok Ligája sorozat volt jó. Eddig az EL-ben holland csapat ellen játszottunk, most pedig spanyol lesz az ellenfél, egyértelmûen jó tesztek ezek."

"Láttam egy meccsüket az elõzõ héten, amikor az angol válogatottnál voltam. Néhány videót megnéztünk ma (kedden) Carringtonban is, holnap pedig újabbakat fogunk megnézni. Úgy tûnik, igen technikás csapatot alkotnak, több veszélyt is jelenthetnek ránk. De a héten több igen jó edzést is végeztünk és nagyon várjuk már a mérkõzést."

Amikor megkérdezték, hogy a szélsõ Susaeta lehet az egyik, aki veszélyt jelenthet rájuk, ezt felelte: "Igen, gyakran, amikor nemzetközi porondon erre a szintre érsz, egy-egy apró pillanat is megváltoztathatja a mérkõzések menetét, ha valaki valami váratlant tud tenni. Ezek a pillanatok is azok, amelyek megkülönböztetik a gyõztest a vesztestõl."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!