Vidic: El kell fogadni és tanulni kell a vereségbõl

Nemanja Vidic kijelentette, a Manchester Unitednek tanulnia kell hibáiból, miután engedték, hogy a Fulham kétszer is hátrányból felállva döntetlenre mentse a Craven Cottagen vívott bajnokijukat.


Brede Hangeland, a rendes játékidõ utolsó percében szerzett gólja megakadályozta a Vörös Ördögöket, hogy egy nagyon értékes gyõzelmet gyûjtsenek be, és bár ez eléggé letörte a manchesteri alakulatot, Vidic azon van, hogy maga mögött hagyja a botlást és elõre tekintsen.

 

 

 


"Ez egy rossz eredmény, különösen, hogy a mérkõzés utolsó percéig igen jó kilátásaink voltak a gyõzelemre" - mondta a szerb védõ a MUTV-nek.

"A döntetlent nehéz feldolgozni és nagyon letörtek minket az utolsó pillanatban történtek, de remélhetõleg megtanuljuk a leckét ebbõl a kapott gólból és többször nem fordul elõ."

"Nehéz elfogadni. Azt hiszem, nagyon boldog lettünk volna azzal az eredménnyel - ha a teljesítményünkkel nem is - hiszen nyertünk volna, de azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy sokat tanulhatunk ebbõl a meccsbõl. A gól, amit kaptunk eléggé szégyenletes, úgyhogy mindenképpen fejlõdnünk kell a rögzített szituációs helyzetekben."

Bár az utolsó pillanatból a csapat kezében kicsúszott két pont vélhetõleg frusztráló hatással lesz a Vörös Ördökre, még csak két forduló telt el az idei szezonból, és Vidic is már csak elõre, pontosabban a West Ham United elleni jövõ heti bajnokira tekint.

"Nagyon nehéz felfogni ezt az egészet, mert nagyon sokáig remekül álltunk és csapatként már sok mindent tapasztaltunk. Nem szabadott volna hagynunk, hogy újra gólt szerezzenek két perccel a vége elõtt. Ezért is vagyunk különösen szomorúak, de remélem ez megerõsít minket és a következõ mérkõzésen jobban sülnek el a dolgaink."


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!