Smalling tiszteli Hodgsont

A Manchester United védõje, Chris Smalling exkluzív interjúban beszélt a West Brom elleni találkozó elõtt, melyre remélhetõleg bevethetõ állapotban lesz a fiatal játékos.


Egyes szurkolók szerint a kemény meccseken már túl van a csapat. De a West Brom tavaly sem állt kötélnek az OT-n.
Nem, határozottan nem. Õk voltak az a csapat, amely a tavalyi, hazai mutatónkba kicsit belepiszkítottak. Ismerem Roy Hodgsont, mióta oda került, jól dolgoznak. Ebben a bajnokságban nincs könnyû mérkõzés. Gyakran megesik, hogy a leírt csapat kifut a pályára és valami különlegeset tesz, mint a West Brom is tette legutóbb azzal, hogy legyõzte a Chelsea-t, elõször a Premier League történelmében. Ez egy újabb nagy teszt lesz számunkra és továbbra is nyomást próbálunk gyakoroloni a Cityre.

A Fulhamnél Roy Hidgson volt a menedzsered. Milyen fõnök volt õ?
Nagyon aprólékos. Rengeteg olyan összejövetelünk volt a Fulhamnél, amikor videó elemzéseket csináltunk és nagyon sokat dolgoztunk a csapat alakzatán is. Gondoskodott arról, hogy mindenki tudja a dolgát. Úgy tûnik, ez a megközelítés a West Bromnál is mûködik, nagyon örülök, hogy jól csinálja.

 


Meg tudja tenni azt a West Brommal, amit a Fulhammel, hogy Európáig vezeti a csapatot?
Igen, ez benne lehet. Sok olyan Premier League csapat van, amelyek egyre erõsebbek és olyan játékosokat vonzanak, akik segíthetnek abban, hogy kijussanak Európába. Ez egy lehetõség lehet számukra.

A játékosok nem érzik önelégültnek magukat itt a véghajrában?
Nem, nem vagyunk azok. Biztosra kell mennünk, hogy megnyerjük a meccseinket és hogy a végjátékban néhány gólt is szerezzünk még. Már csak 11 mérkõzés van, mindegyik olyan lesz, mint egy kupadöntõ. Mindegyiket határozottan így fogjuk kezelni.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!