Glazerék válaszúton

A Red Knights szerint itt az ideje megfontolni a tulajdonosoknak a klub eladását és meghallgatni az esetleges ajánlatokat.


A Red Knights (Vörös Lovagok) a United egyik tehetõsebb szurkolói csoportja, mely az év elején már kísérletet tett a United megszerzésére. A csoport az év elején már tett egy 1 milliárd fontos ajánlatot Glazeréknek, de a tulajdonosok akkor kijelentették, nem akarják eladni a klubot.

 

 

 

 

 

Azok után, hogy Sir Alex Ferguson arról beszélt, Rooney el akarja hagyni a Manchester Unitedet, a csoport egyik tagja úgy nyilatkozott a Sky Sports-nak: „A klub ára ezzel csökken, ezzel a mi esélyeink is nõnek, Rooney távozásával jóval kevesebbet ér a United 1 milliárdnál.”

 

A Red Knights szerint Rooney nélkül a klub értéke ahhoz a 790 millió fontos árhoz áll közel, amennyiért a Glazer família annak idején megvásárolta a Unitedet még 2005 májusában.

 

A csoport nem tervezi, hogy újabb ajánlatot tesz, mivel a tulajdonosok egyelõre nem nyitottak az eladásra, de bíznak benne, hogy a Rooney körül kialakult helyzet nyomást helyez a tulajdonosokra, hogy legalább fontolóra vegyék az eladást.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!