Tartalékok: Blackburn 0-1 United

A Manchester United tartalék csapat ismét a bajnokság élére került azt követõen, hogy szûkös, egy gólos gyõzelmet aratott a Blackburn Rovers ellen.


Miután pár meccsen nem sikerült gól szerezni, megkönnyebbülést jelenthetett Warren Joyce csapatának, amikor végre megzörgették a hálót, köszönhetõen Michael Keane-nek, aki még beleért testvére, Will Keane lövésébe, mely után a lada a kapuban kötött ki. Ezzel tovább tart a fiatal csatár góltalansági szériája, ami immár 5 mérkõzésre rúg.

A vasárnapi elsõ csapatos szereplést követõen Paul Pogba kezdte meg a lövések sorát ezen a találkozón, de Jake Kean kapus hárítani tudta ugyanúgy, mint késõbb Davide Petrucci próbálkozását.

Ismét Pogba került közel a gólhoz, miután Michael Keane csodálatos passzal hozta õt helyzetbe. A francia elpöckölte a labdát a kirohanó kapus mellett, de érkezett Adam Hanley, aki kapu elõtt még menteni tudott. A csapatkapitány Petrucci helyzetei következtek, elõször egy csodás csel után rontotta el a lövést, majd Will Keane-nel való nagyszerû összjátékát követõen tûzelt, de lövése megpattanva a kapu mellett hagyta el a játékteret.

A Vörös Ördögök a szünet után is irányították a dolgokat, Petrucci lött fölé Fabio beívelését követõen, majd egy hazai helyzet után - Ryan Edwards fejese saját csapattársát találta el - ismét ez a két fiatal manchesteri játékos volt a fõszereplõ. Az 55. percben jártunk, mikor Petrucci fantasztikus labdát adott Fabionak, aki a kapu elõtt nagyon jó helyzetben fejelt, de fejese széles lett, így maradt a gólnélküli döntetlen.

Ez a helyzet azonban nem került sokba a vendégeknek, miután 10 perccel késõbb végre megtörte a hazai védelmet Warren Joyce csapata.

Pogba végezhetett el szabadrúgást, amely megpattant egy védõn, majd Ryan Tunnicliffen is, így jutott el a labda Will Keane-hez, aki lõtt, a labda pedig túljutott Kean kapuson. Ám a gólvonalon álló védõrõl kipattant éppen az arra járó Michael Keane-re, akirõl végül a kapuba jutott a játékszer.

Matty James visszatért végre a csapatba, szeptember óta elõször, felépülve sérülésébõl. A fiatal középpályás Fabio-t váltotta, míg Petrucci továbbra is problémákat okozott leginkább a bal szárnyon. Bár a Rovers néhány hosszú bedobással veszélyeztetett, Sam Johnstone-nak különösebben nem kellett sokat dolgoznia egy újabb, kapott gól nélkül lehozott mérkõzésért, bár ebben sokat segített neki a védelem közepén kiválóan játszó Michael Keane is.


Barclays Premier Reserve League
Blackburn rovers 0-1 Manchester United
Leigh Sports Village

United: Johnstone - Vermijl, M.Keane, Fornasier, Fryers - Fabio(James 66.), Tunnicliffe, Pogba, Petrucci, Lingard(Veseli 87.) - W.Keane
Nem használt cserék: Coll, Massacci, Thorpe.

Gólszerzõ: M.Keane 65'


Barclays Premier Reserve League North tabella:

 

Hely Csapat Meccs Gólarány Pont
1. Manchester United 15 37-15 32
2. Sunderland 16 36-27 30
3. Liverpool 17 34-23 27
4. Newcastle United 14 30-34 21
5. Everton 14 28-22 20
6. Wigan Athletic 16 15-31 12
7. Blackburn Rovers 16 12-20 11
8. Bolton Wanderers 17 17-35 10



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!