Örvendetes James visszatérése

Matty James örül, hogy végre véget ért a sérülései miatti rémálom azt követõen, hogy szeptember után végre ismét pályára léphetett tegnap, a Blackburn elleni tartalék bajnokin.


A középpályás a Prestonnál töltött kölcsön idõszak során szenvedett sérülést és nagyon frusztráló idõszakot kellett emiatt a pálya szélén töltenie éppen akkor, mikor pályafutása kezdett felemelkedni. A 20 éves játékos elõtt még így is rengeteg idõ áll és remélhetõleg a szezon hátralévõ részében képes lesz letenni névjegyét.

"Akkor kezdõdött, amikor a Prestonnál voltam" - mondta James az MUTV-nek. "Egy boka sérülést szenvedtem, valamint egy térd sérülésemben is visszaestem. Egyszer már felépültem belõle és az elõzõ szezon végén játszottam a Liverpool és a Bolton ellen, majd a felkészülési szezonban úgy tûnt, minden rendben."

"Nem így volt. Próbáltam játszani úgy is, hogy fájdalmam volt, de ez nem mûködött. Végül négy hónappal ezelõtt mûtéten estem át és most úgy tûnik, minden oké. Azóta semmilyen fájdalmat nem éreztem, és remélem ez továbbra is így lesz."

 


"Kint voltam kölcsönben akkor, mikor a sérülés történt, majd így, sérülten kellett visszatérnem a csapathoz, ami lelkileg nagyon kemény volt. Pedig akkoriban elég jól ment minden, nagyon rossz volt látni a többieket az edzõpályán, miközben én nem lehettem ott."

"Nem tudtuk pontosan, milyen térd sérülésem volt, így nehéz is volt kezelni. De a klub fantasztikus volt, mindvégig támogatott engem. Különbözõ dolgokat próbáltunk meg, még Ameikába is átmentem kezelésre, miközben mindent a klub finanszírozott."

Miután tegnap a Leigh Sports Village-ben lejátszott találkozó 66. percében Fabio cseréjeként pályára léphetett, a korábbi angol U20-as válogatott játékos nagyon várja, hogy még több lehetõséghez jusson a tartalékok között.

"Fantasztikus érzés" - lelkendezett a középpályás. "Most, hogy nem érzek fájdalmat, sokkal inkább belehúztam edzéseken is. Nagyszerû, hogy kaptam 25 percet, remélem erre tudok építeni, megmutatni edzésen, mire is vagyok képes és remélem, hogy Warren Joyce csütörtökön már a kezdõbe tesz engem [március 22-én az Aston Villa ellen].

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!