Rooney hivatalosan is megerõsítette távozását

A csatár a klub vészjósló jövõképével és a rossz átigazolási politikával indokolja döntését.


 

Rooney ma este közzétett egy nyilatkozatot, melyben Ferguson szavaira is reagál, ebben megerõsíti, hogy valóban el akarja hagyni az Old Traffordot.

 

 

 

 

„Múlt héten találkoztam David Gillel, azonban õ semmilyen biztosítékot nem adott nekem a jövõbeli játékoskeretet illetõen. Ezután én azt mondtam, akkor én nem akarok hosszabbítani.”

 

Rooney állítása szerint meglepõdött Ferguson tegnapi szavain. Állítása szerint továbbra is nagy rajongója Sir Alexnek, de a klub jövõbeli iránya nem egyezik az õ elképzeléseivel.

 

„Érdekelt Sir Alex tegnapi nyilatkozata, de egyes részein azért meglepõdtem. Abban igaza van, hogy többször is tárgyaltunk az ügynökömmel a klubbal az új szerzõdésemrõl. Augusztusban aztán biztosítékot kértem, hogy a klub folyamatos versenyképességét fenntartva garantálják nekem, hogy mindig a legjobb játékosokért leszünk harcban.”

 

„Én mindig nagyon tiszteltem a Manchester Unitedet és tisztelem most is. Hogyan másként állhatnék ahhoz a klubhoz, ahol 6 fantasztikus évet töltöttem el eddig?”

 

„Számomra minden a trófeák megnyerésérõl szól, mert azt hiszem ez a lényeg, Sir Alex pályafutása alatt is ez volt a United védjegye.”

 

„A közelmúlt nehézségei ellenére is tudom, hogy sokkal tartozom Sir Alexnek. Nagyszerû menedzser és mentor, aki segített, támogatott attól a naptól kezdve, amióta megszerzett engem az Evertontól.”

 

„A Manchester United miatt is kívánom, hogy még sokáig legyen a csapat fõnöke, mert egy egyszeri és megismételhetetlen zseni.”

 

TEAMtalk

 


teamtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!