Chicharito türelmet kér

A játékos, aki gólt szerzett, mikor legutóbb gyõzött Spanyolországban a United arra buzdítja csapattársait, legyenek türelemmel csütörtökön az Athletic Bilbao elleni visszavágón.


Javier 'Chicharito' Hernandez úgy érzi, a Vörös Ördögök megtalálják a helyes megközelítést Bilbaoban és minden bizonnyal tovább is jutnak az Európa-liga negyeddöntõjébe.

2010 szeptemberében sikerült gyõzni a Valencia ellen a csereként beálló mexikói góljával, ám most mindenképp nagyobb arányú gyõzelem kell az 1-0-nál, amivel a United kiesne, mivel a Bilbao több gólt szerezne úgy idegenben.

"Tudjuk, hogy két gólt kell szereznünk, de ami még ilyen fontos, hogy ne kapjunk egyet se" - mondta Hernandez a szerdai sajtótájékoztatón. "Türelmesnek kell lennünk. Ismerjük az Athletic stílusát. Sokat passzolnak, sok energiával rendelkeznek és nyomás alá helyezik ellenfeleiket. Keményen kell dolgoznunk - keményebben, mint õk."

 


A United korábban csak két alkalommal nyert Spanyolországban, a 16 látogatása egészen az 1957-es Bilbao elleni mérkõzésig nyúlik vissza, amikor az Athletic 5-3-ra legyõzte a Busby-bébiket. De a gyõzelmek közül a második legalább az elõzõ szezonban volt, amihez nagyon hasonló kezdõcsapat léphet majd pályára Bilbaoban is.

"Egy újabb lehetõségünk lesz holnap és tovább akarunk harcolni. Nehéz feladat lesz ez, de továbbra is hinni akarunk, valamint keményen dolgozni, hogy a számunkra megfelelõ eredményt elérjük."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!