Rooney: Van hitünk

Wayne Rooney szerint a Unitednél magasan a bizalom és a hit az Athletic Bilbao elleni második mérkõzés elõtt annak ellenére, hogy hazai pályán a spanyol csapat az Old Traffordon sokkolta a Vörös Ördögöket.


A múlt heti, 3-2-es Bilbao gyõzelem az Álmok színházában azt jelentette, hogy a baszkok állnak jobb helyen a legjobb 8-ba kerülésért folyó harcban, így a Manchesternek minimum két góllal kell gyõznie a továbbjutásért.

Bár sir Alex Ferguson csapata a bajnokságban remekel és az élre állt, az európai szereplése idén döcögött, minek következménye az lett, hogy dcemberben a Bajnokok Ligájától is búcsúzni kényszerült a csapat.

A United túljutva az Ajax csapatán a legjobb 16 közé került az Európa-ligában, de az elõzõ heti eredmény miatt esélyei csökkentek a negyeddöntõs szereplésre. Rooney azonban tartja magát ahhoz, a United képes maga javára fordítani a dolgokat.

 


"Magabiztosnak kell lennünk" - mondta a csatár a United hivatalos oldalának. "Nyílván olykor nagyszerûen játszott a Bilbao az Old Traffordon és megérdemelték a gyõzelmet."

"Meg kell mutatnunk, hogy jobbak vagyunk annál, amit azon az estén mutattunk. Azért megyünk ki a pályára csütörtökön, hogy a legjobbunkat mutassuk, gyõzzünk és a következõ körbe jussunk, mert meg akarjuk nyerni ezt a sorozatot is."

"Nehéz meccs lesz, de mindannyian biztosak vagyunk és hiszünk abban, hogy meg tudjuk csinálni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!