Glazeréknek meg kéne fontolni a klub eladását

"Egykor azt mondtam, a kapzsiság jó... hát... ma már törvényes is." (Gordon Gekko - Tõzsdecápák)


A Red Knights (Vörös Lovagok) befektetõi csoport tagjai úgy vélik, Wayne Rooney eladásával a Manchester United értéke 1 milliárd font alá esne, így Malcolm Glazernek érdemes lenne megfontolnia a klub eladását.

 

A csoport már az idei év elején kinyilvánította szándékát, hogy akár egy milliárd angol fontot is megadnának a Premier Leage óriásért, de a kapzsi tulajdonosokat nem érdekelte a lehetõség.

 

Keith Harris, a Vörös Lovagok befektetési csoport vezetõje

 

Azt követõen, hogy Sir Alex Ferguson megerõsítette Wayne Rooney távozási szándékát, az egyik Vörös Lovag megszólalt a Sky Sport News HD-nek: „örömmel látjuk, hogy az ár közeledik az általunk ajánlotthoz, mivel egész egyszerûen úgy gondoljuk, hogy a Manchester United értéke így már 1 milliárd font alá esne.”

 

A Vörös Lovagok hozzátették, a Manchester United értéke Rooney nélkül megközelítené azt a 790 millió fontos árat, amennyiért a Glazer család felvásárolta a klubot 2005 májusában.

 

A csoport azonban nem fog ajánlatot tenni a klubért, hacsak a Glazer család nem jelzi szándékát, hogy nyitott az ajánlatokra, de úgy hiszik, Rooney távozása akkora nyomás alá helyezi a tulajdonosokat, hogy kénytelenek lesznek megfontolni az eladás lehetõségét.

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!