Young izgatott a végjáték miatt

Az éhség az idei bajnoki címre egyértelmû mind a Manchester United játékosai, mind a személyzet köreiben - legyen szó olyanról, aki már 12 bajnoki címmel büszkélkedhet, vagy olyan fiatalokról, akik még egyet sem szereztek.


Ashley Young az utóbbi kategóriába tartozik, de egyáltalán nem feszélyezteti egy nagy díj megnyerésének ismeretlen érzése, sõt kifejezetten boldog.

"Nagyon élvezem" - mondta a héten Young.

"Személy szerint ezek nagyon izgalmas idõszakok nekem és az elõzõ hétvégén még izgalmasabbá vált, amikor a tabella élére kerültünk."

Márciusban, áprilisban és májusban versenyben lenni a bajnoki címért pontosan az, amit Young várt akkor, amikor elõzõ júniusban aláírta szerzõdését.

"Attól a pillanattól kezdve, amikor aláírsz egy olyan klubhoz, mint a United kapsz egy gyõztes mentalitást. Minden sorozatot, amiben idén elindultunk, meg akartunk nyerni."

 


"Már csak 10 bajnokink van hátra, mindenki nagyon várja már minden egyes mérkõzésünket."

Bár az angol szélsõ nem igazán ismeri a bajnoki címért folyó harcokat, korábbi klubjánál, az Aston Villánál is megtapasztalta a szezon végi nyomást.

"Európai kupahelyért mentünk három egymás utáni szezonban és a hatodik helyen végeztünk" - emlékezett vissza Young a birminghami idõkre, amikor Martin O'Neill volt a menedzserük és végül nem sikerült elérniük a megfelelõ pozíciót.

"Megpróbáltuk elérni a Bajnokok Ligája helyeket. Sokszor közel voltunk hozzá, de mindig elvették elõlünk. Nagy csalódás volt."

Young most a Wolves ellen készülhet, hiszen vasárnap a Molineux-be látogatnak a Vörös Ördögök. A szélsõ jól ismeri a Farkasokat és tudja, jelenlegi helyzetük veszélyes lehet a United bajnoki álmaira.

"A Farkasok az életükért küzdenek, szóval tudjuk, hogy nehéz meccs lesz" - figyelmeztetett Young.

"Nem akarunk elcsúszni senki ellen sem. Úgy kell játszanunk, ahogy a bajnokságban tettük az utóbbi hetekben."

"A januári, Arsenal elleni idegenbeli mérkõzéstõl kezdve a márciusi, Tottenham elleni találkozóig igen kemény sorozatunk volt, amin úgy jutottunk túl, hogy a tabella élén találtuk magunkat. Nem figyeltünk senki másra, csak magunkra koncentráltunk."

"Hatalmasak voltunk, a támadó játékunk zseniális volt. Mindaddig, amíg ezt tudjuk tartani, biztos vagyok abban, hogy behúzzuk a három pontot, ami vasárnap is sikerülhet."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!