A United 25 milliót is kész fizetni a Spurs kiszemeltért

Olasz értesülések szerint a Manchester United a Tottenhammel versenyez a brazil csatárért, Leandro Damiaoért.


A 22 éves támadót a Tottenhamnek egyelõre nem sikerült leigazolnia, pedig az utóbbi egy évben nagyon érdeklõdtek a játékos iránt.

Damiao több európai klub érdeklõdését is felkeltette már és a Spurs mellett az AC Milannal, a Juventusszal és a Paris Saint Germainnel is szóba hozták.

Ám a Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Vörös Ördögök jelezték határozott elképzeléseiket és készek 25 millió fontért leigazolni a brazilt. Sir Alex Ferguson figyelemmel követi a csatár körüli fejleményeket, akit a világ labdarúgásának egyik kiemelkedõ csillagának tartanak.

 


De lehet nehéz lesz elhozni õt hazájából, mert jelenleg nagyon élvezi az életet csapatánál, az Internacional-nál.

"A pályafutásom jelenlegi tervei alapján az Internacionalnál akarok maradni" - nyilatkozta a támadó korábban a TVCOM Esportes-nek.

"Ha távoznék, olyan nagy klubhoz mennék, amely mint a jelenlegi klubom, mindig kupákért harcol."

Valamint hozzátette, nem sietteti távozását, jól érzi magát csapatában, melyhez jelenlegi szerzõdése 2016-ig köti."

A Manchester Uniteddel kapcsolatos hír, hogy több francia oldal - többek között a Foot Mercato, Foot 01 és a TF1 - közölte, Sir Alex Ferguson nem Eden Hazard miatt tekintette meg Lyon és a Lille bajnokiját, hanem a 26 éves francia válogatott Mathieu Debuchy volt érdeklõdésének tárgya.

 

Debuchy jobb bekként valamint a középpályán is képes kiemelkedõt alkotni és bár a Unitedben van néhány játékos, aki a védelem jobb szélén bevethetõ, de talán csak Rafael az egyetlen, akinek ez az alapvetõ posztja.

 

Sir Alex Ferguson minden bizonnyal sem Chris Smallingot, sem Phil Jonest nem ebben a pozícióban képzeli el hosszú távon.

 

 


metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!