Ferguson a vihar elcsendesítésére koncentrált

Sir Alex Ferguson szerette volna, ha csapata több góllal nyer a Bursaspor ellen, azonban a jelenlegi körülmények ismeretében a gyõzelem a legfontosabb.


A Vörös Ördögök teljesítménye nagyon messze volt a klasszisnak mondható produkciótól, azonban a skót menedzser elégedett, hogy mind a három pontot begyûjtve két pontos elõnyre tettek szert a C-csoport élén.

 

„A gyõzelem volt a fontos, fontos volt a szurkolók miatt” – mondta a MUTV-nek.

 

„A játékosok keményen dolgoztak, és nagyon egységesek voltak. Jó hangulat volt az öltözõben.”

 

„Úgy hiszem, támadásban többet nyújthattunk volna. Ezért cseréltem be Chicharitot, mert lökést akartam adni a támadó szekciónak. Azonban úgy hiszem, így is jól végeztük a dolgunkat, végig irányítottuk az egész mérkõzést. Két perccel a vége elõtt volt az egyetlen valamirevaló kapura lövésük. Ez nagy dicsérete a védelmünknek, de minden játékosunk keményen dolgozott.”

 

 

Nani szerezte meg a vezetést a Unitednek a 7. percben, egy nagyszerû távoli bivalyerõs bombával.

 

„Õ egyre jobb lesz, ez pedig nagyszerû” – tette hozzá.
 

„Egyre jobb gólátlagot produkál mérkõzésenként. Nagyszerûen cselez, lelkes, és nagyon gyors. Imád játszani, élvezi az edzéseket is. Minden jól összejön most neki, ennek pedig nagyon örülünk.

 

Bár a török bajnok felett aratott gyõzelem nagyon értékes, ám a mérkõzésen végig viharfelhõ lebegett az Old Trafford felett. Wayne Rooney a kezdõrúgást megelõzõ órákban adta ki közleményét, miszerint nem változtat azon dötésén, hogy távozni akar a klubtól, ambícióit megjelölve indokként.

 

Hogy mit reagált Sir Alex? Mosolygott, és ezt mondta: „Nem elég a 30 trófea amit a csapat velem nyert, vagy mi?”

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!