Nem Hazard, hanem Debuchy volt a célpont

Mathieu Debuchy is részét képezi a Manchester United nyári átigazolási terveinek, miután Sir Alex Ferguson folytatja keresését egy új jobb bekk után.


Amikor a múlt héten a Manchester United menedzsere Franciaországba utazott, hogy megnézze a Lille-Lyon bajnokit, sokan meggyõzõdéssel állították, hogy a többek között a Spurs által is figyelt Eden Hazard volt a megfigyelendõ célpont.

 

Elképzelhetõ, hogy a belga játékos is felkeltette a skót edzõlegenda figyelmét, azonban úgy tudni, hogy leginkább a Lille jobb hátvédje, Mathieu Debuchy játékát követte nyomon.

 

 

Ferguson látta a francia válogatott legutóbbi, Németország elleni mérkõzésének felvételét, és teljesen lenyûgözte a 26 éves játékos teljesítménye, ezért szerette volna saját szemével is látni a védõt, állítja az RMC riportja.

 

A veterán menedzser valószínûleg Debuchy személyében Rafael potenciális helyettesét láthatja, akivel kapcsolatban sérülékenysége, és védekezési képességei miatt egyre gyakrabban merülnek fel kételyek.

 

Bár ebben a szezonban Phil Jones és Chris Smalling is szerepeltek ezen a poszton, mindkettejükrõl tudvalévõ, hogy szivesebben játszanak a védelem tengelyében.

 

Akárhogy is dönt Ferguson Debuchy leigazolása ügyében, annyi bizonyos, hogy ha szeretné megszerezni, akkor nagy harcra kell készülnie, ugyanis a Bayern München és a Valencia is élénk figyelemmel követi nyomon az ebben a szezonban parádésan játszó bekk teljesítményét.


Metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!