Kiko több lehetõséget szeretne

Miután egy szem csatárként egyedül õrlõdött a Bursaspor védõi között, Kiko Macheda kijelentette, szeretné bizonyítani, hogy képes egy szinttel feljebb lépve állandó lehetõséget kicsikarni magának.


A Wayne Rooney jövõjével kapcsolatos végeláthatatlan saga – és bokasérülése – sokkalta több lehetõséget ad az olasz csatárnak, hogy a felnõttek között bizonyítsa képességeit, és bár a török bajnokcsapat ellen nem tudott betalálni a Bajnokok Ligájában, Macheda szeretne továbbra is játékban maradni, és fejlõdni.

 

„Szükségem van a játéklehetõségekre, mérkõzésekre, és remélhetõleg mérkõzésrõl-mérkõzésre jobb lehetek” – mondta a MUTV-nek.

 

„Sajnálom Rooneyt, de ha a menedzsere választása rám esik a mérkõzés elõtt, akkor készen fogok állni arra, hogy megmutassam, mire vagyok képes.”

 

 

„Nagyszerû érzés, hogy játszhattam. Gólt is szerezhettem volna. Be akartam találni az ellenfél kapujába, mert csatár vagyok, és mert szeretek gólt szerezni, de a teljesítményemmel elégedett vagyok. Sokat dolgoztam. Rengeteget futottam be a védõk mögé, és jó lett volna, ha több lehetõségem van gólt szerezni, de összességében úgy érzem, rendben volt a teljesítményem.”

 

„Nehéz volt érvényesülnöm, mert csak egymagam voltam, és a középpályáról, illetve a szélekrõl se kaptam akkora támogatást, de úgy érzem, jól teljesítettem és csak a gól hiányzott.”

 

Miután a Rangers döntetlent ért el a Valencia ellen, így a United két pontos elõnnyel vezeti a Bajnokok Ligája C-csoportját, ám Macheda most már a Premier Leaguere, pontosabban a vasárnapi Stoke City elleni bajnokira koncentrál.

 

„Örülünk a gyõzelemnek. Van hét pontunk, és nagy esélyünk van rá, hogy megnyerjük a csoportot” – mondta az egykori Lazio csatár.

 

„Most már a vasárnapi meccsre kell koncentrálnunk. Keményen meg kell majd dolgoznunk a gyõzelemért, de remélhetõleg sikerül majd nyernünk.”

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!