Joyce támogatja Jamest

Warren Joyce örül, hogy Matty James teljesen felépült és bízik abban, hogy a középpályás pályája végre ismét helyes útra terelõdik.


James 2010-ben a Prestonnál szerepelt kölcsönben és a tartalékok edzõje szerint a United kölcsönjátékosai közül az egyik legjobb teljesítményt látta a középpályástól akkoriban, de két sérülés megállította fejlõdését. A korábbi angol U19-es válogatott csapatkapitány potenciálja egyértelmû és az Aston Villa elleni, csütörtök este sorra kerülõ tartalék bajnokin ismét bebizonyíthatja mindezt.

"Matty elképesztõen profi" - mondta Joyce a Manutd.com-nak. "Meg szoktam látogatni a kölcsönben szereplõ játékosainkat és õ volt az egyik, aki valóban kiemelkedett és nagyon látványos produkciót mutatott. Nagyon élvezte a Prestonnál eltöltött idõt és kivételesen jól teljesített."

 


"Ha megnézzük, mit tett Tom Cleverley és hogyan haladt végig a kölcsön idõszakon, azt kell mondjam Matty ugyanazon a szinten teljesített a Championshipben, ráadásul fiatalabb korban. Úgyhogy igen nagy csalódás volt, amiért várnia kellett a pályafutásában, de eltökélt, hogy ismét fejlõdjön."

"Keményen dolgozott az edzéseken és örülök, hogy velünk van. Remélhetõleg túl tud lépni a sérülésein."

Sajnos negatívum azonban, hogy a Morecambe-nél töltött kölcsönszerzõdés hamar véget ért Sean McGinty számára, miután kificamította a vállát.

"Sean imádott ott lenni, elfogadta a kihívást és gyors egymásutánban három vagy négy mérkõzésen is igen jól szerepelt, úgyhogy nagyon fájó, hogy ilyen váratlanul véget ért" - tette hozzá a tartalékok edzõje.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!