A tartalékok készen állnak a Villa meccsre

A Manchester United tartalékai ma este az Aston Villa ellen játszanak a Moss Lane-en.


Ez egy igazi rangadó lesz, mivel Warren Joyce csapata vezeti a Barclays Premier Reserve League North tabelláját, míg az ellenfél öt pontos elõnnyel áll a déli csoport élén.

A Villa tradícionálisan erõs csapatnak számít ezen a szinten és még akkor is egy nagyon kemény meccs várható, ha Sir Alex Ferguson elsõ csapatából is szerepelnek majd néhányan a tartalékok között. Ugyanis a menedzser célja, hogy ezen a héten, amikor nincs bajnoki mérkõzés, olyanok is játszhassanak mérkõzést, akiknek szükségük van játékpercekre.

 


"A Villa igen erõs" - mondta Joyce a Manutd.com-nak. "Van néhány idõsebb játékosuk, egyesek már akkor a tartalék csapatukban szerepeltek, amikor néhány éve megnyertük ellenük a döntõt (2009/10-ben)."

"Olyan játékosaik is vannak, akik elsõ csapatos tapasztalattal is rendelkeznek, szóval egy igen tapasztalt gárda ellen egy kemény játékot várunk, ahogyan mindig is tesszük ebben a bajnokságban."

Matty James sérülése után visszatért a csapathoz és bevethetõ lesz, ám úgy tûnik egyedül Will Keane lesz csak az egyetlen, aki csatárként szerepelhet a mai összecsapáson.

A találkozó magyar idõ szerint ma este 20:00-kor kezdõdik és amennyiben találunk stream-et, természetesen megosztjuk a ManUtdFanatics.hu Facebook oldalán, valamint ennél a hírnél is!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!