Smalling erõdöt akar az Old Traffordból

Chris Smalling ragaszkodik ahhoz, a Vörös Ördögöknek továbbra is gondoskodniuk kell arról, hogy az Álmok színháza ijesztõ hely legyen a szezon hátralévõ részében az oda látogató ellenfeleknek.


Miután az elõzõ szezonban majdnem tökéletes hazai mérleggel bírt a United, idén kétszer is megízlelte a vereség ízét hazai pályán - a Manchester City és a Blackburn nyert -, valamint a Newcastle ellen is csak döntetlent sikerült elérni.

Már csak öt mérkõzésük van hátra otthon - következõ a Fulham ellen hétfõn - és Smalling szerint innentõl kezdve kötelezõek a gyõzelmek.

"Nagyon fontos, hogy megnyerjük az utolsó öt hazai meccsünket" - mondta a védõ a Manutd.com-nak. "Az elõzõ szezonban az Old Trafford egy erõdítmény volt és biztosra kell mennünk, hogy a szurkolóink mögöttünk állnak. Az egyetlen út, amivel ezt meg tudjuk tenni, hogy jó teljesítményt mutatunk."

 


"A Fulham a liga egyik igen jól megalapozott tagja, de idén voltak hullámvölgyei. Jó eredményt értünk el, amikor decemberben ott játszottunk, de õk nagyon remélik, hogy ez nem ismétlõdik meg. Tudjuk, hogy jól kell teljesítenünk."

Az angol védõ ismét azért küzd, hogy fitt legyen azok után, hogy a válogatott mérkõzés során csúnya fejsérülést szenvedett. És mivel több Vörös Ördög visszatérhet a pályára, Sir Alex Fergusonnak sok opciója van így a szezon legizgalmasabb részére.

"A menedzser mindenkit az edzõpályákon akar látni és csak akkor lehet elõnyös a csapat szereplése, ha egy jó keret áll rendelkezésére a kiválasztáshoz. Az segít nekünk igazán, ha mindenki harcol a helyéért."

"Sok idõnk van a meccsek között a felkészülésre és hogy biztosan elvégezzük a munkánkat, reméljük ezt hétfõn is meg tudjuk tenni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!