Nani többet szeretne

Nani a Bursaspor elleni gyõzelemkor szezonbeli negyedik gólját szerezte, de szeretne még többet megmutatni abból, ahonnan a törökök elleni találat jött.


A portugál szélsõ 7. percben lõtt gólja a török bajnok Bursaspor ellen ismét megmutatta, hogy hatalmas lehetõség lakozik benne, de egyben azt is bebizonyította, hogy már most is lehet számítani a fontos pillanatokban. Nani mostanra már nem csak nagyon fontos és egyben pontos gólpasszokat ad, hanem a gólszerzésben is jeleskedik, amellyel a csapat kihagyhatatlan vezéregyinéségévé vált. Ezzel együtt természetesen önbizalma is megnõtt.

 

"Nagyszerû érzés" - mondta miután három létfontosságú ponthoz segített a Bajnokok Ligája C-csoportjában a Vörös Ördögöket.

 

Azonban, ahelyett, hogy saját dicsõsége fényében úszna, inkább a csapattal érne el sikereket.

 

 

"Már sikerült néhány gólt szereznem ebben a szezonban, de még többször szeretnék eredményes lennei" - mondta a MUTV-nek.

 

"Minden nap következetesen nagyon keményen dolgozok, hogy egyre erõsebb legyek. De leginkább szeretném azt remélni, hogy a teljesítményemmel a csapat segítségére vagyok. A legfontosabb dolog, hogy a csapat gyõzzön."

 

Nani a 2010/2011-es szezonban újult erõvel folytatja azt az utat, amit a 2009/2010-es idényben kezdett meg.

 

"Szeretnék több gólt szerezni ebben a szezonban. Nem akarok semmilyen célt megszabni magamnak. Errõl semmit nem szeretnék elõre mondani - csak keményen akarok dolgozni, aztán a szezon végén majd meglátjuk meddig jutottam."

 

A United a Bajnokok Ligája C-csoportjának 3. fordulója után az élre állt, és két ponttal vezet a második helyezett Rangers elõtt - Nani pedig nagyon szeretné, ha a két hét múlva rendezendõ törökországi visszavágón már be tudnák biztosítani a továbbjutást is a Bursaspor ellen.

 

"Eddig jól szereplünk a Bajnokok Ligájában" - tette hozzá.

 

"Nem veszítettünk és nagyon jó pozícióból várjuk a folytatást. Már várjuk a következõ mérkõzést, ahol mindenképpen gyõzni akarunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!