A klub türelemre int Rooney-ügyben

A Manchester United megerõsítette, hogy nem történt említésre méltó elõrelépés a klub által kezdeményezett találkozókon Wayne Rooney jövõjével kapcsolatban.


A csatár jövõje azóta képezi mindennapi szóbeszéd tárgyát, mióta Sir Alex Ferguson a keddi, Bursaspor elleni mérkõzés elõtti sajtótájékozatóján bejelentette, hogy az angol válogatott játékos távozni akar az Old Traffordoról, amelyet maga Rooney is megerõsített közleményében.

 

Az egykori Everton játékos pár órával a török bajnokcsapat elleni mérkõzés elõtt adta ki közleményét, amelyben a csapat ambícióinak hiányát jelölte meg távozása okaként.

 

Rooney, aki vasárnap lesz 25 éves, kijelentette, hogy nem tud azonosulni a klub jövõbeli terveivel, ezért nem hosszabbítja meg 2012 nyaráig szóló szerzõdését.

 

Ferguson a Bursaspor ellen 1-0-ra megnyert mérkõzést követõ sajtótájékoztatóján újra foglalkozott az üggyel, hozzátéve, hogy szeretnék minél elõbb rendezni a helyzetet, hogy aztán minden erejükkel csak a pályán történtekre koncentrálhassanak.

 

 

A United menedzsere és a klub ügyvezetõ-igazgatója, David Gill csütörtök délután találkoztak Rooney képviselõjével az Old Traffordon, amelyet követõen a Vörös Ördögök vezetõsége egy hivatalos közleményt adott, amelyben türelmet kértek a szurkolóktól.

 

"Tudjuk, hogy nagyon nagy figyelem hárul most erre az ügyre, a közvélemény és a média részérõl, azonban nem tudunk semmilyen fejleményrõl beszámolni a mai megbeszéléseket követõen" - olvasható a közleményben.

 

"Megerõsíthetem, hogy számos megbeszélést folytattunk a mai napon, köztük a játékos ügynökével is."

 

"Az eredménye ezeknek a megbeszéléseknek a közeli jövõben fognak kikristályosodni. Addig is türelmet kérünk a szurkolóktól."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!