Smalling a csapat rugalmasságát méltatja

Chris Smalling szerint az, ahogy az idei sérüléshullámon túljutott a Manchester United, mindent elmond eltökéltségükrõl, hogy sikeresek legyenek a jelenlegi kerettel.


A védõ viccelõdve elmondta, talán a többi csapatra nézve is elegendõ sérültje volt a Vörös Ördögöknek az idei szezon során.

Hosszú idõ után ez az elsõ alkalom, hogy szinte teljes csapat áll Sir Alex Ferguson rendelkezésére, bár a két hosszú ideje nélkülözött játékoson - Nemanja Vidic, Darren Fletcher - kívül még Anderson, Nani és Michael Owen nem bevethetõ, azonban az utóbbi kettõ a héten már edzésbe állhat.

"Sokat elárul a Manchester Unitedrõl a bajnoki helyezésünk, hiszen a sok sérülés ellenére is az élen állunk" - mondta Smalling a ManUtd.comnak.

"Nem számítanak a kedvezõtlen körülmények, legyen szó súlyos sérüléshullámról vagy gyorsan jövõ, kemény meccsekrõl, arra törekszünk, hogy túljussunk rajtuk. Éveken át láthattad ezt a klubtól, még mielõtt én ide kerültem volna."

"Rengeteg elismerést érdemel a menedzser azért, ahogyan megközelíti a játékot és ehhez használja a játékosokat."

 


"Valószínûleg a legtöbb csapatra nézve is elég sérülésünk volt. Szerencsére ott vagyunk, ahol vagyunk és ezzel is megmutattuk, hogy a csapat képes ezzel is megbirkózni. A legfontosabb idõben pedig mindenki visszatér."

A United hétfõ este az Ewood Parkba látogat, ahol a Blackburnnel játszanak bajnoki mérkõzést és céljuk az, megtartsák három pontos elõnyüket a Manchester Cityvel szemben.

A Vörös Ördögök már jól megtanulták, mivel jár egy szoros bajnoki versenyfutás, ám Smalling bevallja, a City elõretörése ebben az évben egy extra élt ad ennek a harcnak.

"Határozottan többet jelent, mert a City az ellenfél. A média is nagyon épít erre és mi játékosok nagyon meg akarjuk nyerni, fõleg mivel sok játékosukat igen jól ismerjük. Bárki is nyeri meg az idei bajnokságot, nagyon fontos lesz a következõ évekre nézve."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!