Mbia: Top klubok akartak

A francia bajnok Marseille védõjének elmondása szerint a nyár folyamán a Real Madrid és a Manchester United is komolyan érdeklõdött iránta.


 

A sokoldalú kameruni védõnek elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a francia bajnoki címért járó trófea Marseille-be került.

 

 

 

 

Jelenleg azonban messze jár legjobb formájától, miután egy térdsérüléssel tért vissza a világbajnokságról. A védõ azóta se igazán találja önmagát.

 

Mindenesetre Mbia szerint a nyár folyamán két európai sztárcsapat is komolyan érdeklõdött iránta, könnyen a Santiago Bernabeu vagy az Old Trafford felé vehette volna az irányt.

 

„Érdeklõdtek-e irántam? Igen, valóban. Beszéltem is errõl az edzõmmel és jeleztem neki, de nem mondtam, hogy távozni akarok” - mondta Mbia a L'Equipe-nek.

 

„Az említett csapatok megkerestek. Deschampes viszont nagyon ragaszkodott hozzám. Az, hogy nem hagytam el ilyen nagy klubok kedvéért a Marseille-t, mint a United és a Real, az egy jó lecke volt számomra.”

 

„Még mindig kapcsolatban vagyunk, hívnak és érdeklõdnek irántam rendszeresen, de most a legfontosabb a Marseille. Sokkal tartozom a klubnak, az hogy elértem erre szintre, azt az OM-nek köszönhetem.”

 

A gyengébb szezonját firtató kérdésekre Mbia elmondta, mihamarabb meg kell találnia legjobb formáját.

 

„Beszéltem Deschampes-al, tudatta velem, hogy ennél többet vár tõlem. Hogy eddig nem azt mutattam amit tudok, az összefüggésben van azzal is hogy apa leszek és emiatt talán kicsit rosszabbul kezeltem a sérülésemet is.”

 

„Újra a toppon akarok lenni, amilyen gyorsan csak lehet. Nem könnyítette meg a dolgomat a VB okozta megterhelés sem, nem volt könnyû utána visszajönni.”

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!