Mancini: Nyolc pont és vége

Roberto Mancini elismerte, ha a Manchester Unitednek sikerül még a soron következõ két mérkõzést megnyernie, akkor a címversenynek vége.


Miután a City a Sunderlanddal szombat este 3-3-as döntetlent játszott, elveszített két pontot. Ha a Unitednek sikerül megverni ma este a Blackburnt, majd a következõ hétvégén a QPR-t, akár 8 pontos elõnyre is szert tehet, ha a City nem bír jövõ vasárnap az Arsenallal.
 
 
Az olasz edzõ úgy érzi, hogy az a hátrány már nem lenne behozható a Vörös Ördögök csapata ellen. Mancini szerint, ha a Unitednek sikerül a következõ két meccsen hoznia a maximális pontszámot, csapatának elúszik a reménye a bajnoki cím megszerzésére.
 
"Ha a United 8 pontos elõnyhöz jut, akkor a bajnokságnak vége" - mondta Mancini.
 
"Egyértelmû, csalódottak vagyunk. Elkövettünk néhány hibát én és a játékosok is, amit a Uniteddel szemben nem engedhettünk volna meg magunknak."
 
"Nekünk is voltak nehézségeink, 3-4 játékosunk is sérült volt és egy ilyen versenyt csak teljes kerettel lehet végig csinálni."
 

"Az ötpontos hátrány még talán ledolgozható, ha a Unitednek nem sikerül ennél nagyobb elõnyhöz jutnia, még van reményünk a gyõzelemre. " 


sportinglife.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!