A Lyon játékosa a Unitednél folytatná

Aly Cissokho eltökélt, hogy a nyáron csatlakozzon a Manchester Unitedhez - a Premier League éllovasánál pedig készen állnak, hogy megvalósítsák a játékos álmát.


Cissokhot az elmúlt hónapok során több európai élcsapattal is összehozták, többek között az AC Milan és a Juventus érdeklõdésérõl is lehetett olvasni, de a játékos a szíve szerint Angliában folytatná.

Hírek szerint az elõzõ nyáron a Newcastle 7 millió fontot adott volna érte, de az üzlet nem köttetett meg, a Szarkák pedig állítólag januárban is megpróbálkoztak az elcsábítással.

Aly azonban maradt a Lyonnál, de a 24 éves védõ - aki 2009-ben csatlakozott a franciákhoz a Portotól 15 millió eurós vételárért cserébe - most a Manchester United érdeklõdését is felkeltette.

 


Sir Alex Ferguson ugyanis versenytársat keres Patrice Evrának a védelem bal szélére, ezért szívesen leigazolná nyáron Cissokhot. A skót menedzser elõször egy kölcsön szerzõdéssel szeretné megszerezni a játékost úgy, hogy lehetséges véglegesítés is lehetséges legyen.

A védõ ügynöke, Ali Barat szerint Cissokho nagyon szívesen játszana az Old Traffordon, errõl a talkSPORT-nak nyilatkozott: "Aly a Premier League-ben szeretne játszani, mert úgy érzi, a játéka megfelelne ott. Már visszautasította az AC Milan és a Juventus ajánlatát, mert a Premier League-be akar menni, ahol a Manchester United lenne számára kedvezõ végállomás."

 


talkSPORT

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!