Young a hatalmas gyõzelem elõtt tiszteleg

Ashley Young a szezon fontos idõszakának hatalmas gyõzelmeként értékelte a Blackburn Rovers felett aratott 2-0-s gyõzelmet, minek köszönhetõen 5 pontos elõnyre tett szert városi riválisával szemben a Manchester United.


A Vörös Ördögök szélsõje csak pillanatokkal Antonio Valencia gólja elõtt állt be a kispadról, majd öt perccel késõbb õ maga állította be a végeredményt, bebiztosítva a rendkívül fontos három pont megszerzését.

"Hatalmas gyõzelem volt ez számunkra" - magyarázta Young. "Tudtuk, ha itt tudunk gyõzni, 5 ponttal elmehetünk a tabellán. Nagyszerû eredmény és nagyszerû teljesítmény volt ez."

"Kritikus pillanata ez a szezonnak - a csapatnál mindenki tudja ezt. Ez csapatjáték, ez az, amit a menedzser is elmondott és nyilvánvalóan voltak változtatások, de a csapatban mindenki tudta, mit kell tennie és meg is lett az eredménye."

"Hatalmas elõny ez számunkra. Tudtuk, hogy egy bizonyos ponton meg tudjuk szerezni az elsõ gólt, mindegy az, hogy ez lövés vagy beadás volt Antoniotól, boldogok voltunk, hogy láttuk, a hálóban kötött ki a labda. Nagyszerû érzés volt, amikor megszületett az elsõ gól."

 


"Remek számunkra, hogy ide jöttünk és megszereztük a három pontot, mivel tudtuk, hogy kemény meccs lesz. Rugalmasak voltak a srácok, és mindig azon voltunk, hogy lehetõségeket alakítsunk ki, szerencsére sikerült belõni egyet."

Bár nagy az öröm a hétfõ esti gyõzelem miatt, Young már a következõ mérkõzésre koncentrál, melyre vasárnap kerül sor az Old Traffordon, az ellenfél a QPR lesz.

"Természetesen sorra vesszük a következõ meccseket. Azt várjuk, hogy vasárnap is egy nagyon kemény mérkõzésünk lesz. Öt pont az elõnyünk, de továbbra is koncentrálnunk kell a soron következõ meccsre."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!