Young óvatos a harcos Wigannel

Ashley Young magabiztos azt illetõen, hogy a Manchester United újabb lépést tesz a bajnoki cím felé ma este, azonban tudja, hogy a Vörös Ördögök nem becsülhetik le a kiesés ellen menekülõ Wigan-t.


A Vörös Ördögöknek ma nem kell messzire utazniuk, ugyanis a Manchestertõl 20 mérföldre található DW Stadiumba látogatnak, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megõrizzék, vagy akár növeljék nyolc pontos elõnyüket az õket üldözõ Manchester Cityvel szemben, akik ma este szintén érdekeltek lesznek, amikor a West Bromot fogadják hazai pályán.

 

A United ellenállhatatlan 14 mérkõzéses hibátlan rekordja a Laticsszel szemben a Premier Leaguebe való feljutásuk óta mindenki számára jól ismert, míg a csapat szélsõje, Young is sikereket ért el korábban ellenük, még az Aston Villa játékosaként.

 

Azonban az elmúlt napkokban Roberto Martinez, a bajnokságban hátulról második helyezett alakulata igazi küzdõszellemrõl tett tanúbizonyságot a kiesés ellen vívott harcukban, Young pedig ebbõl kiindulva nem számít ellenük sétegaloppra ma este.

 

"Wiganben nagyon nehéz játszani - mindig eltökéltek a pontszerzésre és szeretnének nyerni saját szurkolóik elõtt" - kezdte a Manutd.com-nak.

 

"Fel kell kötnünk a gatyánkat, és készen kell állnunk egy kemény mérkõzésre. Biztos vagyok benne, hogy ha megtudjuk mutatni a magabiztosságunkat, a vágyunkat, és a gyõztes mentalitásunkat, amely ebben a szezonban jellemzett minket, akkor gyõzni fogunk."

 

"Utolsó gólomat a Villában éppen a Wigan ellen szereztem tavaly a Villa Parkban, és idegenben is eredményes voltam ellenük, úgyhogy elég jó eredményekkel büszkélkedhetek velük kapcsolatban. Remélhetõleg ma este ezt a sor egy újabb követi."

 

 

A múlt heti, QPR elleni gyõzelem, karöltve a City Arsenal elleni vereségével, csak még jobban megerõsítette a United vezetõ pozícióját a bajnokságban. De Young kijelentette, hogy rövid távon most csak arra koncentrál, hogy meghosszabbítsa nyolc mérkõzéses gyõzelmi sorozatát.

 

"Mi egyesével számoljuk vissza a hátralévõ mérkõzéseket, és minden egyes elõttünk álló feladatra a lehetõ legnagyobb mértékben koncentrálunk" - tette hozzá a válogatott játékos.

 

"Természetesen alapvetõ elvárás, hogy szépen játszunk, de a szezonnak ebben a részében minden az eredményekrõl szól. Minden meccsen a három pont megszerzése a cél."

 

"Jelenleg nyolc ponttal vezetjük a bajnokságot, de ha nem tartjuk a jelenlegi formánkat, akkor akár üres kézzel is végezhetjük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!