Rio: Wayne a legjobb helyen van

Rio Ferdinand üdvözölte a hírt, miszerint Wayne Rooney új, öt éves szerzõdést kötött a Manchester Uniteddel.


Az angol válogatott csapatkapitánya nagy örömét fejezte ki azt illetõen, hogy Wayne Rooney 180 fokos fordulatot véve korábbi elhatározása ellenére meggondolta magát, illetve ahogy a játékos kezelte a körülötte kialakuló helyzetet, és véget vetett a õt körülvevõ intenzív médiafigyelemnek.

 

"A klubnál mindenki örül, hogy Wayne végül aláírt, borzalmas napokat éltünk át, ami az egész klubra kihatott. Azonban a klub fantasztikus munkát végzett, hogy ilyen gyorsan sikerült megyegyezésre jutniuk" - mondta Ferdinand a MUTV-nek.

 

"Szerintem mélyen legbelül Wazza is tudta, hogy õ a Manchester United játékosa és a legjobb hely számára. Láthattuk, az elmúlt idõszakban számtalan nagy formátumú játékos hagyta el a klubot, és utána mindig arról beszéltek, mennyire megbánták ezt a döntésüket, és visszavágyódtak. Waynenek valószínûleg ez is átfutott az agyán és végül jó döntést hozott - ez a legjobb hely számára."

 

 

"Õ egyértelmûen feltette az õt érdeklõ kérdéseket, amire kielégítõ válaszokat kapott. Ez mindenkinek jó, hiszen ez az ügy minket, a szurkolókat és a klubot is mélyen érintett."

 

Ferdinand csak is dicsérõ szavakkal tudta illetni Sir Alex Fergusont, amiért meg tudta gyõzni elvágyódó csatárát, hogy maradjon az Old Traffordon, amit egyébként a csapat teljes támogatása mellett tett.

 

"Azért azt senkinek se szabad elfelejtenie, hogy a menedzser több mint 20 éve van a klubnál, õ a valaha volt legsikeresebb menedzsere, és az is marad" - tette hozzá.

 

"Maximálisan megbízunk benne, és abban, hogy milyen játékosokat szerzõdtet, illetve, hogy kiket hoz fel az akadémiai rendszer által kitermelt játékosok közül, hiszen minden döntését tiszteljük. Soha nem csapott be minket, vagy okozott csalódást a múltban, úgyhogy nincs miért kételkednünk abban, amit csinál."

 

"Ez az a pont, ahol csapatként egységet kell mutatnunk, és remélhetõleg ezt sikerül a szezonunk helyre hozásában.
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!