Hernandez boldog a Unitednél

A Manchester United csatára, Javier Hernandez még mindig nehezen hiszi el, hogy a klubhoz került.


Az Európában eddig kevésbé ismert 22 éves tehetség áprilisban tette át székhelyét Guadalajaraból az Old Traffordra, de a világbajnokságon nyújtott teljesítményének köszönhetõen hamar a reflektorfénybe került.

 

Annak ellenére, hogy nem számít stabil kezdõnek Sir Alex Ferguson csapatában, Hernandez már megvillantotta a benne rejlõ lehetõségeket többek között a Chelsea, a Valencia és a West Brom ellen szerzett góljaival. Wayne Rooney sérülése miatt többen a kezdõcsapatba várják a Stoke City ellen vasárnap, ahol ismét megmutathatja képességeit.

 

  

„A United érdeklõdése hatalmas meglepetésként ért.” – mondta el a Sun magazinnak.

 

„Eleinte azt hittem, csak pletykák, aztán mostanra már itt vagyok”

 

„Még akkor is aggódtam, amikor aláírtam a szerzõdést, hogy vajon megkapom-e a munkavállalási engedélyt.”

 

„Ennek hiányában bármelyik pillanatban kölcsönben találhattam volna magam valamelyik európai csapatnál a United helyett, de az illetékesek nagyon jól megoldották a helyzetet.”

 

„És habár nem könnyû gyorsan jó benyomást tenni egy ekkora klubnál, ráadásul közben hozzászokni egy új ország életstílusához, úgy érzem a United átsegített a nehezén.”

 

„Sokan úgy gondolták, Spanyolország vagy Olaszország lenne a legjobb számomra Európában, de az én álmom az volt, hogy a Unitedben játsszak és megnyerjem a Premier Ligát.”

 

„Újonc vagyok még ebben a bajnokságban, de örülök, hogy ilyen jól kezdtem és gólokat szereztem.”

 

„A Unitednek hatalmas lehetõségei vannak a támadósorban, de Alex Ferguson mégis lehetõséget adott nekem, amiért nagyon hálás vagyok.”

 

„Õ egy olyan edzõ, akinek szilárd elgondolásai vannak, és már az elsõ napon elmagyarázta, mit vár tõlem. Azt tanácsolta, ne legyek türelmetlen, sem ideges, és szerintem eddig beváltottam a hozzám fûzött reményeit.”

 

 

A United egy viharos héten van túl, Wayne Rooney elsõ bejelentését (hogy távozik) egy pálfordulat követte amikor aláírta új, 5 éves szerzõdését. Hernandez elismerte, hogy szerinte hatalmas érvágás lett volna egy ilyen jó játékos elvesztése.

 

„Wayne beszélt a veteránokkal valamirõl az öltözõben, de ez a hirtelen fordulat engem is meglepett. Nagyon örülök, hogy végül itt marad, a távozása mindenképp rossz hír lett volna számukra.” – tette hozzá.

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!