38 milliós kvartett érkezhet?

A Manchester United komoly erõsítéseket tervez a jövõben, hogy felzárkózzon a bajnok Chelsea mögé


Sir Alex Ferguson lépéseket kíván tenni a chilei szélsõ Alexis Sanchez, a német kapus Manuel Neuer, a belga középpályás Steven Defour és a holland támadó Ibrahim Afellay megszerzése érdekében.  

 

Miután sikerült maradásra bírni Wayne Rooneyt, a klub úgy döntött, további lépéseket eszközöl a keret megerõsítéséért, hogy Sir Alex Ferguson a tehetségek egy új generációját építhesse fel és egy újabb sikerkorszak vehesse kezdetét az Old Traffordon.

 

 

Edwin van der Sar karrierje a végéhez közeleg, ezért a United szeretné a Schalke kapusának, Manuel Neuernek az aláírását megszerezni. Az üzlet megvalósításában a Bundesliga csapat botrányos szezonkezdete a Premier League óriás segítségére lehet.

 

Steven Defourt többször is kapcsolatba hozták a csapattal azóta, hogy Sir Alex személyesen írt levelet és kívánt jobbulást a Standard Liege középpályásának hosszan tartó, súlyos sérülése alatt.

 

A PSV sztárját, Ibrahim Afellayt már januárban megszerezheti a Manchester United, mivel a holland válogatott játékos nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerzõdését, így amennyiben jelenlegi csapata pénzt akar látni utána kénytelenek lesznek  aprópénzért megválni a téli átigazolási idõszakban sztárjuktól.

 

A kvartett negyedik tagja, Alexis Sanchez rendkívül hûséges az Udinese csapatához, akik segítették tehetsége kibontakoztatásában és hírneve megszerzésében, de a 21 éves játékos úgy érzi, a kiesés elleni küzdelem miatt nincs más lehetõsége, mint elhagyni az anyagi gondokkal küszködõ klubot. Az üzlet mindkét fél számára elõnyös lenne, az olaszok szép kis summát láthatnának Sanchez után, a chilei pedig képességeinek megfelelõ klubban folytathatná pályafutását.

 

 

Ferguson köztudottan nagy csodálója a 38 millió fontra becsült fiatal játékosokból álló négyesnek, akik nagyszerû vérfrissítésnek bizonyulhatnának a United számára. Érkezésük bizonyosan néhány régi motoros karrierjének végét jelentené, de Fergusonnak gondolnia kell a jövõre is. A klub feltehetõleg harcolni fog a Sir Alex Ferguson kívánságlistáján szereplõ mind a 4 labdarúgó aláírásáért.

 

Caughtoffside


caughtoffside

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!